Ποδόσφαιρο

Πολλά τα λάθη ρε Λαμία…

Ένα μεγάλο δώρο πήγε να κάνει η ΑΕΚ στον ΠΑΣ Λαμία, τα λάθη όμως των «κυανόλευκων» έφεραν την ήττα.

Ένα μεγάλο δώρο πήγε να κάνει η ΑΕΚ στον ΠΑΣ Λαμία, τα λάθη όμως των «κυανόλευκων» έφεραν την ήττα.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την ΑΕΚ, χάρη σε μία συνεχόμενη ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων και ένα πλασέ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, αν και μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να πάρει το τρίποντο από την αρχή, από την στιγμή που σκόραρε δεν κατάφερε παρά μόνο δύο-τρεις φορές να απειλήσει ουσιαστικά.

Το «γαμώτο» ήταν ότι ο Ινσούα έκανε δώρο στη Λαμία με την αποβολή του, ήταν ή δεν ήταν, αλλά το δώρο αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ η γηπεδούχος ομάδα.

Τα λάθη, ήταν το κυριότερο χαρακτηριστικό των «κυανόλευκων». Από την άμυνα με τον Αντέτζο να «κλέβει» αρνητικά την παράσταση, στο κέντρο όπου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε ότι ήθελε αλλά και στην επίθεση με αρκετές λάθος αποφάσεις και αντιδράσεις.

Συνολικά, σε 94΄αγώνα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε 40 λάθη. Αντιθέτως, η ΑΕΚ έφτασε στα 36… τα οποία δυστυχώς δεν τα «πλήρωσε» με κάποιο γκολ.

Ο Ντάνιελ Αντέτζο, δυστυχώς δεν μοιάζει με τον σέντερ μπακ που είχαμε γνωρίσει στην πρώτη του χρονιά στη Λαμία. Αρκετές λάθος μεταβιβάσεις, αβίαστα λάθη και αψυχολόγητες κινήσεις στις περισσότερες εμφανίσεις του φέτος. Παρόλο αυτά ο Νιγηριανός είχε μόλις 2 λάθη στο ματς.

Αυτός που είχε τα περισσότερα ήταν ο Θοδωρής Βασιλακάκης, με 6 λάθη σε 59΄αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην ΑΕΚ και δυστυχώς δεν κατάφερε να προσφέρει όλα αυτά που περιμένουν οι προπονητές του, η διοίκηση αλλά και ο κόσμος.

Από 5 λάθη είχαν Λάζαρ Ρόμανιτς (63΄ συμμ.) και Τάσος Καραμάνος (95΄συμμ.) ενώ 4 λάθη είχε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button