Άλλα αθλήματα

Νέοι στο ΔΣ, νέα πνοή στη δρομική κοινότητα! 

Επιβεβαιώθηκε κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου δς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού ο φρέσκος άνεμος που πνέει στις τάξεις των δρομέων τις τελευταίες ημέρες παρά τον αγωνιστικό εγκλεισμό ένεκα της πανδημίας.

Επιβεβαιώθηκε κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου δς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού ο φρέσκος άνεμος που πνέει στις τάξεις των δρομέων τις τελευταίες ημέρες παρά τον αγωνιστικό εγκλεισμό ένεκα της πανδημίας.

Νέοι συν – τρέχτες μας ανέλαβαν θέσεις ευθύνης. Παρέα με τους παλαιότερους και έμπειρους υπόσχονται ότι η δρομική κοινότητα εισέρχεται στην οδό μιας νέας πιο λαμπρής άνοιξης. Εγγυητής διαφαίνεται ο Κώστας Σάμιος, ο καθολικής αποδοχής πρόεδρος (30 επιλογές στα 30 σωματεία). Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Απόστολος Γούλας του ΣΜΝ Λάρισας και γεν γραμματέας ο Παύλος Λέκκας του «Ευκλής» ΝΠ.

Συνεχίζει ο Μεσσήνιος (ΣΔΥΜ) Στέλιος Μπούρας να προσφέρει από τη θέση του ταμία. Ο Δημήτρης Ραζέλος ικανός δικηγόρος και εκπρόσωπος ΣΔΥΑ θα «τρέξει» τα καθήκοντα του ειδικού γραμματέα μαζί με τις δημόσιες σχέσεις.

Εφορος ορίστηκε ο εκ Κοζάνης Δημήτρης Σταθόπουλος. Ως απλά μέλη αλλά με διευρημένα καθήκοντα μετέχουν ο Βλάσης Καραβασίλης του ΑΠΣ «Τελμησσός», ο Βασίλης Τσαγκάρης του ΑΣ Αγίας Παρασκευής, ο Ηλίας Μπέλλος του ΑΠΣ «Αθηναίοι δρομείς», ο Γιώργος Μπλέτσας του ΑΠΣ «Δρομέων Ευβοίας» και ο Κώστας Παλάντζας του ΣΔΥ Βόλου.

Αυτά τα καθήκοντα θα προσδιοριστούν με ακρίβεια στην επόμενη συνεδρίαση. Ολη η διαδικασία συνέβη στο γραφείο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ επί της οδού Γραβιάς στο κέντρο της Αθήνας. Παρόντες ήταν οι Σάμιος, Λέκκας, Ραζέλος, Τσαγκάρης και Μπέλλος.

Οι άλλοι έξι νεοεκλεγέντες  μετείχαν με διαδικτυακή σύνδεση. Ο νέος πρόεδρος, ο Κώστας Σάμιος, επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι σε αυτή τη δεύτερη παρουσία στο «τιμόνι» της Ομοσπονδίας έρχεται για να ενώσει, να δυναμώσει και να αναπτύξει την κοινότητα.

Αποκάλυψε, όσο επέτρεψε ο χρόνος, ιδέες και προτάσεις τις οποίες θα θέσει προς συζήτηση. Εστίασε σε δύο από αυτές – 1η πανελλήνιος συντονισμός ώστε μια καθορισμένη κοινή ημέρα όλα τα σωματεία ταυτόχρονα να οργανώνουν στις έδρες τους ένα αγώνα όποιας απόστασης και 2η καθιέρωση δρομικού συνεδρίου και έκθεσης με ετήσια εναλλαγή εδρας.

Την απελθούσα διοίκηση εκπροσώπησε ο Γιώργος Διαμαντής σε μια διαδικασία παράδοσης/ενημέρωσης. Αποδέχθηκε την πρόταση να παραμείνει δίπλα στο νέο δς με συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Η επόμενη συνεδρίαση, αυτή των «προγραμματικών δηλώσεων», ορίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 1 Απρ στις 18:00.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button