ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο λόγος που «πάγωσε» του Σαράνοφ!

Το θέμα του Μπόγιαν Σαράνοφ στον ΠΑΣ Λαμία έχει «παγώσει» και το #Τρίο_Μπελκάντο έχει το ρεπορτάζ. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #μεταγραφή

Το θέμα του Μπόγιαν Σαράνοφ στον ΠΑΣ Λαμία έχει «παγώσει» και το #Τρίο_Μπελκάντο έχει το ρεπορτάζ. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #μεταγραφή

Εδώ και αρκετό καιρό έχει «παίξει» το όνομα του Μπόγιαν Σαράνοφ, για την επιστροφή του στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι προ των πυλών της ομάδας.

Μάλιστα, από το Τρίο Μπελκάντο του Ράδιο Λαμία είχατε ακούσει πως η περίπτωση του Σέρβου γκολκίπερ είναι σε προχωρημένο επίπεδο, αλλά προείχε να μείνει ελεύθερος απο την Fatih Karagümrük, στην οποία και αγωνίζεται από το 2019.

Οι πληροφορίες τώρα του Τρίο είναι πως η Λαμία «πάγωσε» την μεταγραφή του Σέρβου, με το σκεπτικό ότι έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό. Τον λόγο για τον οποίο έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό στην Fatih ο Σαράνοφ, τον διαβάσατε στο LamiaSports από τις 30 Δεκεμβρίου 2020.

Οι νέες πληροφορίες που βγήκαν σήμερα από την εκπομπή του Τρίο Μπελκάντο, είναι πως από τη Λαμία «πάγωσαν» την περίπτωση του Σέρβου γκολκίπερ, λόγω της αγωνιστικής του απραξίας. Ο Σαράνοφ αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 27/12 του 2019, ενώ δεν έχει δηλωθεί καν από την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα καθώς στην Τουρική Λίγκα, οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν έναν μόλις ξένο τερματοφύλακα και η Fatih Karagümrük, επέλεξε να δηλώσει τον Εμιλιάνο Βιβιάνο.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο τελικά η Λαμία να επαναφέρει στο προσκήνιο την περίπτωσή του, μιας και όπως έχει προκύψει από το ρεπορτάζ θα κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα πριν ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button