Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πέντε αλλαγές προπονητών σε επτά αγωνιστικές στη Superleague!

Την αρχή έκανε ο Απόλλων Σμύρνης… και ακολούθησε ο ΠΑΣ Λαμία.

Για μία ακόμη χρονιά οι αλλαγές προπονητών δίνουν και παίρνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προπονητής ποδοσφαίρου. Το επάγγελμα με τον -μακράν- μικρότερο χρόνο… ζωής στην Ελλάδα. Για μία ακόμη σεζόν τα προπονητικά πήγαινε-έλα διαδέχονται το ένα το άλλο στη Superleague, καθώς μετά από μόλις επτά αγωνιστικές έχουν ήδη υπάρξει πέντε αλλαγές για τέσσερις διαφορετικές ομάδες, μιας και η μία εξ αυτών προέβη ήδη σε δύο!

Την αρχή έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Γαλλογερμανό Βαλεριέν Ίσμαελ να μένει μόνο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα, τον δέχτηκε ο Ισπανός Μοντεαγούδο, αφού προηγουμένως είχε καθίσει για ένα ματς στον πάγκο ως υπηρεσιακός ο Βελέντζας. Κι εκείνος όμως δεν μπόρεσε να… στεριώσει, με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” να δίνει τελικά το χρίσμα στον Γιάννη Μαντζουράκη. Μετά από επτά αγωνιστικές βέβαια, η βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα παραμένει μηδενική.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει και η Λαμία νέο προπονητή. Ο Μπάμπης Τεννές αποχώρησε μετά από 2,5 χρόνια, έπειτα την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αντικατέστησε ο Μάκης Χάβος.

Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείψει και η Λάρισα, με τον Σωτήρη Αντωνίου να δηλώνει παραίτηση μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον Ιταλό Τζιανλούκα Φέστα να τον διαδέχεται.

Τελευταίος τον χορό έσυρε ο Λεβαδειακός. Ο εδώ και καιρό υπό πίεση Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από τη Δευτέρα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη κι ο Ιταλός Τζουζέπε Σανίνο αποτελεί τον διάδοχό του.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Πιθανότατα δεν θα χρειαστούν πολλές μέρες για να τη μάθουμε…

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button