ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Επικίνδυνη αποστολή» στο Πανθεσσαλικό για τη Λαμία! (matchday)

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στο «Πανθεσσαλικό στάδιο» με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο σε μία πραγματικά «επικίνδυνη αποστολή» που πρέπει να βγάλει εις πέρας. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #ΝΠΣ_Βόλος

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στο «Πανθεσσαλικό στάδιο» με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο σε μία πραγματικά «επικίνδυνη αποστολή» που πρέπει να βγάλει εις πέρας. #slgr #ΠΑΣ_Λαμία #ΝΠΣ_Βόλος

Στο Βόλο κόντρα στον τοπικό ΝΠΣ θα αγωνιστεί σήμερα η Λαμία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς έπειτα από 14 αγώνες και θέλει σήμερα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας να «σπάσει το ρόδι» στις εκτός έδρας νίκες και εννοείται πρώτος στόχος είναι να μην ηττηθεί.

Η κούραση αρκετά μεγάλη για τη Λαμία μιας και μετά τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ, ακολούθησε αυτός της Πέμπτη κόντρα στον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με τη κακή φυσική κατάσταση που βλέπουμε να έχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, το πρόβλημα της κούρασης είναι σαφώς μεγαλύτερο.

Όπως και να έχει, η «κυανόλευκη» ομάδα θα «παλέψει» όπως κάνει κάθε αγώνα από την ημέρα που άλλαξε ο προπονητής, με τον Γρηγορίου, το αναφέρουμε ξανά, φαίνεται πως έχει δώσει κίνητρο και έχει θέσει σαφέστατο στόχο πλέον μέσα στα αποδυτήρια.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Το καλό τώρα για τη Λαμία είναι πως η προετοιμασία αν και έγινε και αυτή σε μικρό χρονικό διάστημα, την ακολούθησαν όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Έλμαρ Μπιάρνασον επέστρεψε και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή όπως και κανονικά βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ανταμά Μπα.

Ο Μαυριτανός έκανε ντεμπούτο στο ματς της Πέμπτης με τον Ατρόμητο, για μόλις λίγα λεπτά ενώ απέναντι στον Βόλο ίσως τον δούμε περισσότερο να αγωνίζεται.

Απο την αποστολή λείπουν οι γνωστοί ποδοσφαιριστές που εδώ και αρκετό καιρό είναι εκτός, όπως ο Λουκάς Βύντρα, ο Μάρκ Ασίγκμπα, ο Πατρίκ Μπαχανάκ, ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο Ανέστης Βλαχομήτρος, ο Κώστας Νικολόπουλος, ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο Νίκος Τσούκαλος, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο Κώστας Σταμούλης και ο Παναγιώτης Κατσίκας.

Βέβαια οι παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Εκτός είναι και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή…

Η αποστολή τώρα απαρτίζεται από τους:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 12. Martinez Angel – 20. Ζιούλης Άγγελος – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 37. Βλάχος Βαλεντίνος – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga-  10. Tyronne  – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos-  80. Ba Adama

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Αρκετές επιστροφές για τον Βόλο, εν όψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι Κολόμπο, Μπαριέντος, Τέκιο, Τσοκάνης, Κρητικός υπολογίζονται και πάλι από την ομάδα του Βόλου για το σημερινό ματς με τη Λαμία…

Ουσιαστικά κομπλέ θα παίξει σήμερα (17/1) ο Βόλος με τη Λαμία, καθώς ο Ανχελ Λόπεθ υπολογίζει ξανά στους Τέκιο, Τσοκάνη, Κρητικό που αποθεραπεύτηκαν και στους Μπαριέντος, Κολόμπο που εξέτισαν την ποινή τους.

Ετσι οι απουσίες της ομάδας «περιορίζονται» στον μεσοεπιθετικό Μπουένο που αποκτήθηκε πρόσφατα. Η αποστολή του Ισπανού κόουτς είναι η εξής: 

Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Περέα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button