Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μαζουάκου: Και άλλοι ενδιαφερόμενοι πλην Ολυμπιακού

Μέσα στην εβδομάδα γράφτηκε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, ωστόσο δεν παίζει μόνος του και αυτό γιατί σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι! #slgr #olympiacosfc #Masuaku #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Μέσα στην εβδομάδα γράφτηκε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, ωστόσο δεν παίζει μόνος του και αυτό γιατί σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι!

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους, την περίπτωση Μαζουακού κοιτούν και η Σπέτσια με τη Χαλ. Η ιταλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Νικολάου, είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γουέστ Χαμ προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του στη Μπεσίκτας και να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Ιταλία ως δανεικός.

Πριν λίγες ώρες ξένα μέσα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αρτούρ Μαζουακού για την επιστροφή του στον ελληνικό σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button