ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο λόγος που έμεινε εκτός Εθνικής ο Μπεχαράνο…

Ή τουλάχιστον αυτόν παρουσιάζει ως λόγο το αθλητικό σάιτ archynewsy.com.

Ή τουλάχιστον αυτόν παρουσιάζει ως λόγο το αθλητικό σάιτ archynewsy.com.

Χθες διαβάσατε σε άρθο μας, πως τελικά ο Ντάνι Μπεχαράνο δεν θα είναι στις επιλογές το Σέζαρ Φαρίας, του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Βολιβίας για τα προκριματικά ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ με Αργεντινή και Βραζιλία.

Επιλογή η οποία προκάλεσε αίσθηση, τόσο σε εμάς όσο και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

(Photo by Rich Graessle/Icon SMI/Corbis/Icon Sportswire via Getty Images)

Σήμερα όμως, έρχεται ένα άρθρο από το archynewsy.com να δώσει την εξήγηση στην επιλογή της μή κλήσης του Μπεχαράνο στην Εθνική.

Αυτό που σημειώνει το άρθρο είναι πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βολιβίας σε αυτή τη θέση διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Παρόλο αυτά, η έκπληξη παραμένει και σε αυτούς καθώς ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εθνικής που αγωνιζόταν στο εξωτερικό, ενώ είχε βγει και 5ος καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα.

Το archynewsy.com συνομίλησε με τον Μπεχαράνο για την εξέλιξη αυτή με τον ίδιο να σημειώνει τα εξής: «Με εκπλήσσει η απόφαση αυτή, αλλά την σέβομαι. Παραμένο ήρεμος και θα συνεχίσω να δουλεύω στο κλαμπ μου, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα», δήλωσε αρχικά ο παίκτης της Λαμίας για να συνεχίσει λέγοντας τα εξής: «Δεν ψάχνω για εξήγηση».

Σε ερώτηση τώρα για το αν η δουλειά του εκτιμάται υπογράμμισε ότι λαμβάνει την υποστήριξη του συλλόγου του και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να προχωρά και να εξελίσσεται. «Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές πάνε στην Εθνική με βάση τα κριτήρια του προπονητή, έτσι αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι είναι στην ομάδα της Βολιβίας και τους εύχομαι το καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

Back to top button