Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι συζητήσεις για Λιβάγια

Όλα δείχνουν πως είμαστε στην πιο κρίσιμη μέρα, για το μέλλον της συνεργασίας της Ένωσης με τον Κροάτη επιθετικό.

Όλα δείχνουν πως είμαστε στην πιο κρίσιμη μέρα, για το μέλλον της συνεργασίας της Ένωσης με τον Κροάτη επιθετικό.

Τα περισσότερα ρεπορτάζ από το πρωί, προβλέπουν εξελίξεις για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια μέσα στην μέρα, σήμερα (19/1). Και δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές «τρέχουν» από νωρίς σήμερα.

Ο Λιβάγια αυτή την ώρα είναι στην προπόνηση της ομάδας, που ξεκίνησε στις έξι το απόγευμα και προφανώς ο δικός του ρόλος στις συζητήσεις σήμερα τουλάχιστον, έχει ολοκληρωθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως έχουν ολοκληρωθεί και οι συζητήσεις, καθώς προφανώς υπάρχει επικοινωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ και με τον ατζέντη του.

Δεν είναι καν δεδομένο πως το θέμα για καλό ή για κακό θα κλείσει ως απόψε, αφού ενδέχεται η πλευρά του παίκτη να ζητήσει μια μικρή παράταση ακόμη. Με τα βάση τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί σήμερα. Ωστόσο είμαστε σε φάση που κάθε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη. Γιατί πολύ πιθανό είναι και η πλευρά της ΑΕΚ να είναι αποφασισμένη να κλείσει το ζήτημα σήμερα, είτε θετικά , είτε αρνητικά. Το μόνο δεδομένο είναι πως δεν έχει βγει ακόμη …καπνός. Ούτε λευκός, ούτε μαύρος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button