ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπεχαράνο: “Θα ωριμάσει στην ΑΕΛ ο Χουσίνο / Χρειαζόμαστε λίγη τύχη”

Στην σελίδα “Futbolistas Bolivianos En El Exterior” μίλησε ο αμυντικός μέσος τoυ ΠΑΣ Λαμία, Ντάνι Μπεχαράνο, με αφορμή την μεταγραφή του συμπατριώτη του Αντριάνα Χουσίνο στην ΑΕΛ. #bejarano #interview #paslamia #lamiafc #jusino #lamiaragr #slgr

Στην σελίδα “Futbolistas Bolivianos En El Exterior” μίλησε ο αμυντικός μέσος τoυ ΠΑΣ Λαμία, Ντάνι Μπεχαράνο, με αφορμή την μεταγραφή του συμπατριώτη του Αντριάνα Χουσίνο στην ΑΕΛ.

Ο “Μπέχα” μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την ΑΕΛ, αλλά και τις μάχες που αναμένεται να δώσει με αντίπαλο πλέον τον συμπατριώτη του στη προσπάθεια που κάνουν ΑΕΛ και Λαμία για την παραμονή.

Αναλυτικά ο Μπεχαράνο μίλησε:

Για την μεταγραφή Χουσίνο στην ΑΕΛ:

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή, είναι μια ευκαιρία για αυτόν εκτός της χώρας. Ένας ακόμη Βολιβιανός στο εξωτερικό είναι καλό για το ποδόσφαιρό της χώρας μας.

Για την ΑΕΛ:

Είναι μια ομάδα που έχει την ιστορία της ωστόσο σήμερα δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της…

Για το αν θα ταιριάξει ο Χουσίνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ΑΕΛ:

Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά, είναι ένας παίκτης που έχει εμπειρία και αυτό θα τον βοηθήσει. Είναι μια νέα πρόκληση η οποία θα τον βοηθήσει να ωριμάσει και να βελτιωθεί.

Για το πόσο μπορεί να ωριμάσει στη Ελλάδα ο Χουσίνο:

Σίγουρα θα αναπτυχθεί πολύ, είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ίσως να μην βλέπετε πολλά από το εξωτερικό, αλλά όταν είστε εδώ αντιλαμβάνεστε τη ζήτηση και την ένταση που έχει, οπότε πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος και σίγουρα αυτό θα τον βοηθήσει.

Για την μάχη για την παραμονή ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΛ:

Ναι. Είμαστε και οι δύο σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και θα μπορέσουμε να βγούμε από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Για την Λαμία:

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Καταφέραμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς αλλά έχουμε χάσει αρκετούς λόγω λεπτομερειών και αυτό μας κοστίζει, αλλά τώρα είμαστε καλά. Αλλάξαμε προπονητή και είμαστε πολύ καλά πλέον απλά θεωρώ ότι μας λείπει λίγη τύχη.

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button