Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποκατάσταση και τακτική

Με ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα και με του υπόλοιπους να κάνουν ασκήσεις τακτικής ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης την Τρίτη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη για την προπόνηση της Τρίτης: 

Μόνη, στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς βρίσκεται η Xanthi FC μετά την 9η φετινή νίκη που σημείωσε την Κυριακή που ήταν η 6η στο γήπεδό της. Το τελικό 1-0 επί του Παναιτωλικού με το 3ο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα του Ματίας Κάστρο, οδήγησε την ξανθιώτικη ομάδα στην επιστροφή στις επιτυχίες και πλέον προσπαθεί να κάνει τον προγραμματισμό της για τη συνέχεια. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και την διακοπή της Super League Σουρωτή, το τεχνικό επιτελείο προβληματίζεται για τους ρυθμούς προπονήσεων της ομάδας από την στιγμή που δεν γνωρίζει επίσημα, πότε θα υπάρξει το επόμενο παιχνίδι. Στο σημερινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε δύο γκρουπ με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε θέματα τακτικής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας απηύθυνε πρόσκληση στους ποδοσφαιριστές, που θα συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της φάσης elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας U19 κι ανάμεσα σ’ αυτά είναι ο ποδοσφαιριστής της Xanthi FC Δημήτρης Μελιόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button