Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η απάντηση της ΑΕΚ στην υπόθεση Παπασταθόπουλος

Επίσημη πρόταση με καθαρές ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ συν τα μπόνους κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Επίσημη πρόταση με καθαρές ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ συν τα μπόνους κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Σε ανακοίνωσή τους οι «κιτρινόμαυροι» διευκρινίζουν πως προσέφεραν το συγκεκριμένο ποσό κατά παρέκκλιση της «σφιχτής» οικονομικής πολίτικής του συλλόγου, λόγω των ιδιαίτερων δεσμών που έχει ο 33χρονος σέντερ μπακ με την ομάδα.

Απέσυραν, όμως, το ενδιαφέρον τους πριν από μία εβδομάδα, την Κυριακή 17/1, όταν τους είπε ότι χρειάζεται χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που είχε στη διάθεσή του.

Από την ΑΕΚ αυτό θεωρήθηκε «πλειστηριασμός» στον οποίο δεν ήταν διατεθειμένη να συμμετάσχει κι αυτό διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με τη μεταγραφική υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η ΠΑΕ ΑΕΚ, με απόλυτη συναίσθηση ως προς το χρέος και την ευθύνη της για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, διευκρινίζει τα εξής:

Παρά την ξεκάθαρη οικονομική πολιτική της ομάδας μας, λόγω της ιδιαιτερότητας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη δική μας ομάδα και είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της ΑΕΚ, ήρθαμε σε επαφή μαζί του και -διαπιστώνοντας ότι διατηρεί την ίδια επιθυμία- του προσφέραμε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι η καλύτερη προσφορά, που μπορούμε να κάνουμε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που είχε στη διάθεσή του, και την περασμένη Κυριακή όταν του ζητήσαμε την οριστική του απάντηση, που δεν μπορούσε ακόμα να μας δώσει, τον ενημερώσαμε ότι αποσύρουμε την προσφορά μας, γιατί δεν είχαμε την πρόθεση να μπούμε σε κανενός είδους πλειστηριασμό.

Από εκείνη τη στιγμή έπαψε να ισχύει το ενδιαφέρον μας για τον ποδοσφαιριστή και διευκρινίσαμε ότι δεν πρόκειται να κινηθούμε για την απόκτηση άλλου αμυντικού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button