FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μελίσσας: «Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο-Πολύ καλό και για εμάς το τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Την εικόνα του ΠΑΣ Λαμία, στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος, σχολίασε ο τερματοφύλακας της ομάδας Νίκος Μελίσσας, ο οποίος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και στο τηλεοπτικό συμβόλαιο που «έκλεισε» η ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

Για το σημερινό φιλικό με τον Βόλο:

«Είμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας μας. Έχουμε δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια. Κάποια παιδά έχουν παίξει και παραπάνω χρόνο. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε σήμερα ήταν να βγάλουμε ορισμένα πράγματα που ήθελε ο προπονητής σε συνδυασμό με κάποια παιδιά που έπαιξαν λίγο παραπάνω για να ετοιμαζόμαστε καλύτερα για το πρωτάθλημα, καθώς σιγά σιγά έρχεται η ώρα της πρεμιέρας. 

Ήταν ένα ματς δυνατό, με μία ομάδα Β΄Εθνικής αλλά είδατε και εσείς ότι έπαιζε δυνατά. Παρόλο αυτά εμείς προσαρμοστήκαμε, το γνωρίζαμε από πριν το ματς, το είχαμε πει και μέσα στα αποδυτήρια και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πολύ καλή εικόνα.»

Για το πρωτάθλημα και την έναρξή του στις 25 Αυγούστου:

«Εννοείται πως θέλαμε να βρει η ομάδα τηλεοπτικό συμβόλαιο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό και για εμάς το συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα εμάς η δουλειά μας είναι περισσότερο αγωνιστική, οπότε συγκεντρωνόμαστε εκεί, όλοι προπονητές παίκτες για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button