Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνεται για Μαϊκόν η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ παλεύει για την δύσκολη μεταγραφή του Μαϊκόν, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Γαλατά και Σάο Πάολο.

Η ΑΕΚ παλεύει για την δύσκολη μεταγραφή του Μαϊκόν, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Γαλατά και Σάο Πάολο.

Παραμένει σε θέση… φαβορί ο Όγκνιεν Βράνιες.

Η αποχώρηση του Ιονούτ Νεντελτσιάρου έφερε χρήματα στην ΑΕΚ, όμως άφησε και ένα κενό στην γραμμή των στόπερ. Η «Ένωση» κινείται ήδη για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο Όγκνιεν Βράνιες έχει θέση… φαβορί για την επόμενη μέρα.

Βέβαια, ο Βόσνιος δεν «παίζει» μόνος του. Η Livesport αναφέρει πως η ΑΕΚ «ψάχνεται» και για την περίπτωση του έμπειρου Μαϊκόν. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος θεωρείται επιλογή από το «πάνω ράφι», αφού έχει ποιότητα και μεγάλη εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Γαλατά και Σάο Πάολο.

Ο ύψους 1,91 στόπερ έμεινε πριν λίγο καιρό ελεύθερος από την Αλ Νασρ και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με την ΑΕΚ. Όπως σημειώνεται, ο Μαϊκόν ζήτησε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατομμυρίου ευρώ και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έδειξαν θέληση να φτάσουν κοντά σε αυτά τα νούμερα.

Το κείμενο τονίζει επίσης πως η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη και πως υπάρχει πιθανότητα για ταξίδι του Βραζιλιάνου στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθούν οι επαφές με deal.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θέλει να… τελειώσει σύντομα με την υπόθεση του στόπερ και να βρει σύντομα τον ιδανικό παρτενέρ του Γιώργου Τζαβέλλα, με τον Βράνιες να βρίσκεται σταθερά σε θέση πρώτης επιλογής.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button