Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξένοι σκάουτερ στο ΟΦΗ – ΑΕΚ!

Πορτογαλικά και όχι μόνο μάτια στο «Γεντί Κουλέ».

Κόσμος και κοσμάκης από το εξωτερικό θα «παρελάσει» στην θύρα των VIP του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της Τρίτης (2/10) ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μπενφίκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βλέπετε, στα ρόστερ και των δύο ομάδων υπάρχουν παίκτες που κάνουν «κλικ» και παρακολουθείται με ενδιαφέρον η διαδρομή τους.

Για να καταλάβετε στα εντός έδρας παιχνίδια των «Αετών» μαζεύεται στις εξέδρες του «Ντα Λουζ» διψήφιος αριθμός σκάουτερ, με την Μπενφίκα να αποτελεί κλασικά και διαχρονικά την…χαρά των (απανταχού) σκάουτερ.

Όχι πως και στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ, δεν υπάρχουν ουκ ολίγοι ξένοι επισκέπτες. Και υπάρχουν και με συγκεκριμένες αποστολές έρχονται τελευταία στο «Σπύρος Λούης», όπως θα συμβεί και την προσεχή Τρίτη (2/10).

Ωστόσο πριν από το ΑΕΚ – Μπενφίκα, προηγείται το ΟΦΗ – ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και κάποιοι…μερακλήδες σκάουτερ σχεδιάζουν πριν από τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ και την ελληνοπορτογαλική μάχη, να ακούσουν κρητική «σούστα» το βράδυ του Σαββάτου (29/9) στο Ηράκλειο με φόντο την αναμέτρηση του οικοδεσπότη ΟΦΗ κόντρα στην Ένωση.

Φυσικά και η επίσκεψή τους στο νησί αφορά παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι μετά το Τσάμπιονς Λιγκ από δω και στο εξής θα περνούν από το…μικροσκόπιο ξένων κλαμπ και σε παιχνίδια της Super League. Χωρίς αυτά να είναι απαραίτητα μόνο τα «εμπορικά» ή αλλιώς τα ντέρμπι.

Ο Γενάρης είναι κοντά κι ένα ολοκληρωμένο scouting report ομορφαίνει, δεν…παχαίνει!

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button