Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Επιστροφή στο CHL με δυάδα σε απόδοση 4.00

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Τελικά έγιναν και δυο χθεσινές αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που αναβλήθηκε την Κυριακή η ΑΕΚ σε ένα ανατρεπτικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της ΑΕΛ με 2-4 και έφυγε με τους τρεις βαθμούς απο το “Αλκαζάρ”.

Επιστροφή για το Champions League (επιτέλους) σήμερα με ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ένας πρόωρος τελικός. Στην Βαρκελώνη και την Καταλονία Μπαρτσελόνα-Παρι Σεν Ζερμέν λοιπόν σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Δυστυχώς οι δύο ομάδες ούτε την φόρμα έχουν ούτε την λάμψη προηγούμενων χρόνων, παρόλα αυτά παραμένει η μεγαλύτερη αναμέτρηση αυτής της φάσης.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για την φάση των 16 στο Champions League η Λειψία υποδέχεται την προβληματική τελευταία περσινή κάτοχο του τίτλου Λίβερπουλ. H οποία έρχεται και απο ήττα με ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Λέστερ με 3-1 εκτός έδρας και αφού προηγήθηκε στο 67ο λεπτό.

Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές της στήλης μέσα απο ένα μικρό κουπόνι με επιλογές κυρίως απο την Αγγλία και τα δυο παιχνίδια του Champions League. Στην βασική μας δυάδα θα ασχοληθούμε με τα δυο πρώτα παιχνίδια για την φάση των 16 στο Champions League. Στις 22:00 στην Ισπανία Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν στο “Camp Nou” ενώ την ίδια ώρα στην Γερμανία Λειψία-Λίβερπούλ.

Στην στήλη #boNUs Bets σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια απο την Championship στην Αγγλία και ένα απο την Liga Nos της Πορτογαλίας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button