Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μαυρωτάς: «Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και στη Γ’ Εθνική»

Η Γ’ Εθνική, η Α’ κατηγορία γυναικών, η αισιοδοξία - πρόβλεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά και το ερωτηματικό με τα πρωτόκολλα.

Η Γ’ Εθνική, η Α’ κατηγορία γυναικών, η αισιοδοξία – πρόβλεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά και το ερωτηματικό με τα πρωτόκολλα.

Η Football League ξεκίνησε προπονήσεις και… σειρά παίρνει πλέον, από το ποδόσφαιρο, η Γ’ Εθνική και η Α’ κατηγορία γυναικών.

Ο Γ.Γ.Α. Γώργος Μαυρωτάς μίλησε την Τρίτη 16/2 στον «Κόσμο των Σπορ» στην ΕΡΤ3 και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες θα μπουν στο γήπεδο για προπονήσεις, τις επόμενες εβδομάδες, κορωνοϊού και Επιτροπής Λοιμωξιολόγων επιτρέποντος.

«Η Γ’ Εθνική, όπως και η πρώτη κατηγορία των Γυναικών είναι το επόμενο βήμα στο να τους επιτραπούν οι προπονήσεις.

Θεωρώ ότι αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά στην υγειονομική εικόνα της χώρας μας με την πανδημία, τότε τις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να έχουμε το «πράσινο» φως, πάντα με τις ίδιες συνθήκες, με τον εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο και τα εβδομαδιαία τεστ.

Κι εδώ υπάρχει το αντίστοιχο θέμα για το ποιος θα τα αναλάβει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο να βρούμε τις λύσεις με συνέργειες» τόνισε.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button