ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ράδιο Λαμία: Το «Τρίο Μπελκάντο» στη θέση του… με «δυνατό» ρεπορτάζ! (Σήμερα στις 19:30)

Τι σας έχουμε, τι σας έχουμε; ΟΚ, μπορεί να χάσαμε την εκπομπή της Παρασκευής αλλά σήμερα το «Τρίο Μπελκάντο» θα βρίσκεται κανονικά στις θέσεις του με ρεπορτάζ και ειδήσεις... που σίγουρα θέλετε να ακούσετε!

-Κατσώνης;;;

-Παρών!

-Μώκος;;;

-Παρών!

-Αρναούτογλου;;;

-Παρών!

ΟΚ, μπορεί να χάσαμε την εκπομπή της Παρασκευής αλλά σήμερα το «Τρίο Μπελκάντο» θα βρίσκεται κανονικά στις θέσεις του με ρεπορτάζ και ειδήσεις… που σίγουρα θέλετε να ακούσετε!

Η Λαμία την περασμένη Τετάρτη πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1. Χθες, ηττήθηκε για την 23η αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ με 4-0 στη Τούμπα., ενώ την Τετάρτη 24/2 έρχεται «καυτό» παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ»!

Για αυτά τα τρία ματς και όχι μόνο, θα συζητήσουμε σήμερα στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία το #ΤρίοΜπελκάντο. Η ώρα έναρξης πλέον είναι γνωστή. Λέμε ότι ξεκινάμε στις 19:30… για να ανοίξουμε τα μικρόφωνα στις 19:45. Όμως, όταν θα τα ανοίξουμε σας έχουμε είδηση!

Σήμερα λοιπόν στις 19:30 στο Ράδιο Λαμία το Τρίο Μπελκάντο θα σας κρατήσει συντροφιά για περίπου μία ώρα, με ωραία κουβεντούλα και ρεπορτάζ μόνο για πάρτη σας.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ

Αν θέλετε να μας ακούσετε ραδιοφωνικά πατήστε… ΕΔΩ (http://radiolamia.gr/live/)

Μας βλέπετε και μας ακούτε στο Facebook του Lamianow!

Και στις σελίδας μας στο facebook:lamiara.gr, lamianow.grradiolamia.grlamiasports.com

Επίσης από τα σάιτ μας: www.lamiara.grwww.lamianow.grwww.radiolamia.grwww. lamiasports.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button