Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στα γκολ σε Premier League και La Liga

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη και καλό μήνα σε όλους!

Με το απαραίτητο Κυριακάτικο διάλειμμα επιστρέφουμε σήμερα με το κουπόνι της Δευτέρας το οποίο περιέχει λίγες άλλα αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στα χθεσινά αποτελέσματα η νίκη της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού και η ισοπαλία της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννενα μπέρδεψαν και κρατούν το ενδιαφέρον στην μάχη της παραμονής. Eνώ στο ντέρμπι στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 αφήνοντας τον Άρη μετά την νίκη του με 3-0 επι του Ατρόμητου μόνο στην 2η θέση.

Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα, ξεκίνημα με την Super League και την τελευταία αναμέτρηση χρονικά για την 24η αγωνιστική στον Βόλο ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλο και Ολυμπιακό στις 19:30. Οι γηπεδούχοι έρχονται από νίκη στην έδρα τους επι του Απόλλων Σμύρνης ενώ ο Ολυμπιακός έρχεται από ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Άρη στο “Γ.Καραϊσκάκης”

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην Premier League στις 22:00 ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον και Σαουθαμπτον στο “Goodison Park” με την Έβερτον να έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι του Λίβερπουλ με 2-0. Ενώ η Σαουθάμπτον συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις απέναντι στην Λίντς χάνοντας με 3-0.

Ενώ στην Ισπάνια η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στις 22:00 την Σοσιεδάδ με τις δυο ομάδες να έρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες στην La Liga. Για την Ρεάλ δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι μιας και αντιμετωπίζει πολλές απουσίες βασκικών παιχτών της όπως του Ράμος, του Μαρσέλο, του Μπενζεμα και του Καρβαχάλ.

Ας δουμε τώρα και που θα επικεντρωθούμε στοιχηματικά σήμερα. Στην βασική δυάδα θα ασχοληθούμε με τα δυο πιο σημαντικά παιχνίδια του σημερινού κουπονιού. Στις 22:00 στην Ισπανία Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ και στην Αγγλία Έβερτον-Σαουθάμπτον.

Ενώ στην στήλη # boNUs bets υπάρχουν τρεις επιλογές από την Κύπρο και τα play off, την Serie Β στην Ιταλία και την Liga Nos στην Πορτογαλία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button