Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ο Τέιτουμ έβαλε στοπ στους Γουίζαρντς

Δύο μεγάλα καλάθια του Τζέισον Τέιτουμ σταμάτησαν το νικηφόρο σερί των Γουίζαρντς.

Δύο μεγάλα καλάθια του Τζέισον Τέιτουμ σταμάτησαν το νικηφόρο σερί των Γουίζαρντς.

Οι Σέλτικς σταμάτησαν το νικηφόρο σερί επτά αγώνων των Γουίζαρντς με δραματικό τρόπο. Ο Τζέισον Τέιτουμ πέτυχε δύο μεγάλα καλάθια στα τελευταία 43 δευτερόλεπτα και ενδιάμεσα ο Μπράντλεϊ Μπιλ υπέπεσε σε λάθος.

Ο πρώτος είχε 31 πόντους, ενώ ο δεύτερος παρότι σταμάτησε στους 46 ήταν διπλά μοιραίος στο τέλος αστοχώντας και στο τελευταίο σουτ.

Έχοντας έξι διψήφιους σκόρερ και με τον Λεμπρόν Τζέιμς να σκοράρει 19 στο υπ’ αριθμόν 1.300 ματς της καριέρας του στο ΝΒΑ, οι Λέικερς νίκησαν εύκολα τους Γουόριορς με 117-91. Ο Στεφ Κάρι έμεινε στους 16 πόντους με 5/13 σουτ, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν γύρισε το πόδι του και αποχώρησε στη δεύτερη περίοδο.

Παρά την απουσία του τραυματία Γκόρντον Χέιγουορντ, οι Χόρνετς απέδρασαν με 127-126 από το Σακραμέντο. Ο Πι Τζέι Γουάσινγκτον έκανε ρεκόρ καριέρας με 42 πόντους, ενώ το γκολ-φάουλ του Μαλίκ Μονκ στα 1,4’’ πριν το τέλος ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Οι φορμαρισμένοι Σανς «καθάρισαν» με 118-99 τους Τίμπεργουλβς στο Μέμφις έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ντέβιν Μπούκερ, που είχε 21 από τους 43 πόντους του στο τρίτο δωδεκάλεπτο.

Το Μαϊάμι έχει πλέον το μεγαλύτερο σερί νικών στο ΝΒΑ με έξι, μετά το 109-99 επί των Χοκς. Οι πρωταθλητές της Ανατολής έφτασαν πλέον στο 50% (17-17), με 24 πόντους του Κέντρικ Ναν και παρά την απουσία του τραυματία Τζίμι Μπάτλερ.

Οι εντυπωσιακά βελτιωμένοι Νικς πέρασαν με 109-90 από το Ντιτρόιτ, έφτασαν σε θετικό ρεκόρ (18-17) και είναι πλέον τέταρτοι στην Ανατολή.

Ο κατήφορος για τους Ρόκετς δεν έχει τέλος, καθώς διασύρθηκαν με 133-84 στο Χιούστον από τους Γκρίζλις συμπληρώνοντας έντεκα διαδοχικές ήττες.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button