Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μέσα ο Καλτσάς, εκτός ο Σάλας με Παναθηναϊκό

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει ο Νίκος Καλτσάς στον αυριανό (8.30μ.μ.) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, εν αντιθέσει με τον Σάλας, που παρέμεινε εκτός.

Την 18άδα στην οποία θα βασιστεί για την αυριανή (8.30μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης. Συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπου ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα με 2-0, υπάρχει μόνο μία διαφοροποίηση στην αποστολή των Αρκάδων.

Πρόκειται για την επιστροφή του Νίκου Καλτσά, ο οποίος πήρε τη θέση του νεαρού Μπαστιάνου στην αποστολή και διεκδικεί και την παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, εκτός αποστολής παρέμεινε ο Λούκας Σάλας. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρούταν από θλάση το προηγούμενο διάστημα και μολονότι πλέον την έχει ξεπεράσει, κρίθηκε σκόπιμο να μην κάνει το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό ματς: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Βλάχος, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button