Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: Τρεις αναμετρήσεις με «κυανόλευκο» ενδιαφέρον!

Αν και ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται την Κυριακή με τον Ολυμπιακό, παρόλο αυτά οι «κυανόλευκοι» θα έχουν το μυαλό τους και στη σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και την βαθμολογία.

Αν και ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται την Κυριακή με τον Ολυμπιακό, παρόλο αυτά οι «κυανόλευκοι» θα έχουν το μυαλό τους και στη σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και την βαθμολογία.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή πρώτη ημέρα της 25ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στις 15:00 μία αναμέτρηση που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και για τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο ΟΦΗ είναι στους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΣ, στους 19 ενώ η ομάδα της Λάρισας είναι ο επόμενος αντίπαλος της «κυανόλευκης» ομάδας και μία από τις ομάδες με τις οποίες θα «παλέψει» στο μίνι πρωτάθλημα των play out για την σωτηρία τους.

Στις 17:15 ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ στις 19:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του Παναθηναϊκού, θα υποδεχθεί ξανά τους «πράσινους» αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η βαθμολογία

Διαβάστε επίσης

Back to top button