Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τα δίνει όλα για τον Χάαλαντ η Ρεάλ

Πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής το καλοκαίρι είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Τι ποσό προσφέρει η «βασίλισσα» για τον παίκτη της Ντόρτμουντ.

Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Marca».

Ο 19χρονος Νορβηγός επιθετικός που πήρε μεταγραφή στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη από την Σάλτσμπουργκ στην Ντόρτμουντ έναντι 30 εκατ. ευρώ, έχει πετύχει τη φετινή σεζόν με τους δύο συλλόγους 40 γκολ σε 33 αγώνες! Είναι γεγονός πως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη στους ισχυρούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η φετινή πορεία του νεαρού άσου.

Οι «μερένχες» δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε 24 παιχνίδια, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται ο Μαριάνο Ντίας. Επί της ουσίας, ο 32χρονος Καρίμ Μπενζεμά σηκώνει το βάρος στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει 19 τέρματα σε 36 αναμετρήσεις.

Πιθανότατα, ο Σέρβος επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι για να γίνει πρωταγωνιστής σε κάποια άλλη ομάδα, συνεπώς θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τους Μαδριλένους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button