Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο κι ο Ντιέγκο Αλόνσο, μαζί με τον Αγκίρε, για τον «πράσινο» πάγκο

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο κι ο Ντιέγκο Αλόνσο, μαζί με τον Αγκίρε, για τον «πράσινο» πάγκο.

Εν αναμονή της οριστικής εξέλιξης στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι, όπου πλέον οι πιθανότητες συνεργασίας έχουν περιοριστεί πάρα πολύ, ο Παναθηναϊκός έχει διάθεση να περιμένει για μία με δύο μέρες ακόμη τον Ιταλό τεχνικό, όμως την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει πολύ πιο «ζεστά» πια τις επαφές του και με τους έτερους υποψηφίους, που είχε στις πρώτες θέσεις της λίστας του.

Εκτός απ’ τον Μεξικανό, Χαβιέ Αγκίρε, με μακρά θητεία μεταξύ άλλων στους πάγκους της Εθνικής Μεξικού, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Οσασούνα, της Εσπανιόλ, της Πατσούκα, Λεγανιές και Μοντερέι, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και καιρό κι εξετάζεται -όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ)- προσεκτικά απ’ τους «πράσινους» (έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τη Μαγιόρκα), στο «τριφύλλι» έχουν σε πρώτο πλάνο και το όνομα του Ουρουγουανού, Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο 49χρονος τεχνικός πολύ καλή πορεια στο Μεξικό με τις Πατσούκα (2014-2018, πρωτάθλημα 2016, Champions League CONCACAF το 2017) και Μοντερέι (Champions League CONCACAF του 2018) κι ακολούθως πέρασε απ’ τον πάγκο της Ίντερ Μαϊάμι, προτού συνεργαστεί με την ομοσπονδία της Ουρουγουάης. Οδήγησε τη «σελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο διαδέχθηκε τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της Σεβίλης.

Αποχώρησε απ’ τους Ανδαλουσιάνους τον περασμένο Δεκέμβριο και παραμένει ελεύθερος στην αγορά, με τον Παναθηναϊκό να έχει στρέψει τη προσοχή του (και) στη δική του περίπτωση, έχοντας κάνει μαζί του τον πρώτο κύκλο επαφών (όπως και με τον Αγκίρε), εφόσον οδηγηθεί σε οριστικό «ναυάγιο» η συζήτηση με τον Σάρι.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button