Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μία ανάσα από τον Βέρντε η ΑΕΚ!

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο, η Ένωση και η Ρόμα βρίσκονται μία ανάσα από το deal.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την προσθήκη του Σιμόνε Βέρντε είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση είχε αναπτύξει διαπραγματεύσεις με την Ρόμα για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» αυτές αναμένεται να έχουν αίσιο τέλος. Ο παίκτης γνωστοποίησε την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος προσωπικά να πείσει την ιταλική ομάδα να τον παραχωρήσει.

Παρά την πρωτοβουλία των ατζέντηδών του, δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα, με την Ένωση να κάνει τις δικές της κινήσεις προς ολοκλήρωση της συμφωνίας. Οι τελευταίες συζητήσεις και ο νέος κύκλος επαφών με τους «τζαλορόσι» φαίνεται πως καταλήγουν σε deal, ούτως ώστε να βρεθεί μία φόρμουλα απόκτησης του Βέρντε από τους «κιτρινόμαυρους». Πλέον, τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε οριστικές εξελίξεις οι οποίες με τα υπάρχοντα δεδομένα θα είναι θετικές για τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους φίλους της ΑΕΚ.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button