Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα είπαν Τσάλος και Βασιλειάδης!

Ο Πρόεδρος του ΌΦΗ, Φώτης Τσάλος είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Για την προσπάθεια που κάνουν στον ΟΦΗ επιχειρηματίες από την Κρήτη ενημέρωσε την Πέμπτη (03/08) τον Υφυπουργό Αθλητισμού ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ζητώντας τη συμπαράστασή του, όπως και τη στήριξη της Πολιτείας στον… φτωχό συγγενή της Β’ Εθνικής!

Tετ-α-τετ Φώτη Τσάλου με Γιώργο Βασιλειάδη στην Αθήνα!

Η ανακοίνωση-ενημέρωση της κρητικής ομάδας την Πέμπτη το απόγευμα (03/08) για τη συνάντηση των δύο ανδρών, αναφέρει: «Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, είχε την Πέμπτη (3/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό ο κ. Τσάλος, ενημέρωσε τον κ. Βασιλειάδη για την προσπάθεια που κάνουν στον ΟΦΗ επιχειρηματίες από την Κρήτη και ζήτησε την συμπαράστασή του.

Παράλληλα ζήτησε τη στήριξη της Πολιτείας στο πρωτάθλημα της Football league, στο οποίο μετέχει και ο ΟΦΗ, ώστε η κατηγορία να είναι βιώσιμη και να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα».

«Ευχαριστώ τον Υπουργό»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τη συνάντηση. Ήταν μια συνάντηση γνωριμίας, στην οποία είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για την προσπάθεια που κάνουμε στον ΟΦΗ, αλλά και την ανάγκη στήριξης του πρωταθλήματος της Football league, στο οποίο μετέχουμε», ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ («ofi1925.gr») ο Φώτης Τσάλος.

πηγή: mpalakritis.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button