Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Καμαρά του Άρη!

Μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ακόμα ένας παίκτης του Άρη βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αφού ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αρέσει στον Πέντρο Μαρτίνς. #slgr #arisfc #olympiacosfc #AboubacarCamara #slgrinterwetten

Μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ακόμα ένας παίκτης του Άρη βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αφού ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αρέσει στον Πέντρο Μαρτίνς.

Οι… ματιές του Ολυμπιακού στον Άρη συνεχίζονται. Μετά το ενδιαφέρον για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο «Φως», ο επιθετικός από την Μαυριτανία ταιριάζει στο στυλ του Πορτογάλου τεχνικού και στα «θέλω» του για την θέση του σέντερ φορ.

Ο 27χρονος μέτρησε 10 γκολ φέτος με τον Άρη και ίσως απασχολήσει τους Πειραιώτες, ειδικά σε περίπτωση που ο Άρης μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφές το καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση μοιάζει δύσκολο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πουλήσει παίκτες, αλλά είναι δεδομένο ότι οι Καμαρά και Μαντσίνι έχουν… υποστηρικτές στον Ολυμπιακό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button