Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Απογοητευτικό νούμερο τα 250 διαρκείας»

Μεγάλο θέμα για τα διαρκείας στον Απόλλωνα Σμύρνης…

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απογοήτευσή της για την πώληση μόλις 250 εισιτηρίων διαρκείας το φετινό καλοκαίρι εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Ριζούπολης: Θέλουμε να συγχαρούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας καθώς και τους φιλάθλους του Πανιωνίου για την εξαιρετική πρωτοβουλία που πήρανε να προσφέρουνε εικόνες πολιτισμού και πνεύμα αλληλεγγύης στον αγώνα της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Καλούμε τους φιλάθλους και τους συνδέσμους των φιλάθλων της ομάδας, τη Δευτέρα στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων (Κηφισίας 64 και Πρεμετής) σε συνάντηση για να γίνει συζήτηση όλων των θεμάτων της ομάδας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 250 Απολλωνιστές που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας, ένα νούμερο μάλλον απογοητευτικό, που δείχνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τις θυσίες που γίνονται προκειμένου η ομάδα μας να ανακτήσει την παλιά της αίγλη, κάτι που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας σχετικά με το μέλλον της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button