Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για Χιμένεθ!

Ούτε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ να μην μπει ο Μανόλο Χιμένεθ, ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ εκτίει την ποινή του μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Το επόμενο παιχνίδι της Ένωσης είναι και το τελευταίο στο οποίο ο Χιμένεθ θα είναι τιμωρημένος αλλά φαίνεται να είναι και το πιο δύσκολο… Η αντίπαλος της ΑΕΚ θα είναι η ΑΕΛ, η οποία ζητάει από τον πρόεδρο της SuperLeague να μην αφήσει τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας να εισέλθει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα διερευνήσει με επικοινωνία με τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο ορισμού παρατηρητών της Super League, εάν πράγματι ο παρατηρητής αγώνα Αλεξανδρής, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, είχε εντολή, όπως ισχυρίζετο, να μην επιτρέψει την είσοδο του τιμωρημένου προπονητού μας Ηλία Φυντάνη στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, απειλώντας τους συνοδούς της ομάδος μας και τον κ. Φυντάνη με αναγραφή στο φύλλο και με συνέπεια νέα τιμωρία και βαρύτατο πρόστιμο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εφόσον πράγματι δόθηκαν αυτές οι εντολές, θα ζητήσει να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς και για τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι της ομάδος μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ το Σάββατο 20/1/2018.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button