Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Και «πάλι καλά» να λέει η Νάπολι

Η Νάπολι κατάφερε και αγχώθηκε στην έδρα της Σασουόλο αλλά τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

SERIE A – 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΝΑΠΟΛΙ: 1-1

Γήπεδο: MAPEI Stadium

Σασουόλο και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τους «παρτενοπέι» να παίρνουν το μάξιμουμ που θα μπορούσαν λόγω εμφάνισης δίνοντας το δικαίωμα στην Μίλαν να μειώσει κι άλλο την διαφορά της από την δεύτερη θέση. Ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε την ομάδα του χωρίς εφτά βασικούς παίκτες και τελικά το… πλήρωσε καθώς αν δεν ήταν το υπέροχο πλασέ του Ινσίνιε στο 86′ για να κάνει το 1-1, θα είχε φύγει από το παιχνίδι με άδεια χέρια. Παρ’όλα αυτά οι Ναπολιτάνοι έχουν κλειδώσει τετράδα και σεντόνι και δεν αγχώνονται πάρα την κακή εμφάνιση. Η Σασουόλο από την άλλη βρίσκετε στην 12η θέση έντεκα βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και είναι από τις πλέον αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Νάπολι απείλησε για πρώτη φορά στο 9′ με τον Μέρτενς να σουτάρει από πάγια θέση και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 13′ ο Ουνάς επιχείρησε ένα σουτ αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 22′ η Σασουόλο είχε την πρώτη καλή της ευκαιρία με τον Μπογκά να πιάνει ένα ωραίο σουτ από τα πλάγια και την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Οσπίνα. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε τρομερή ενέργεια περνώντας Κίρικες και Μαλκουί αλλά το πλασέ του ήταν από πολύ πλάγια και πέρασε έξω.

Στο 28′ ο Μέρτενς πέρασε ωραία για τον Ινσίνιε αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Πέγκολο. Στο 33′ ο Άλαν γύρισε ωραία για τον Βέρντι που σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 38′ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Μπογκά να μοιράζει ωραία για τον Ροτζέριο που σούταρε, με την μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία του Οσπίνα.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος η Σασουόλο άνοιξε το σκορ στο 53′ με τον Μπεράρντι να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Μπογκά. Στο 75′ ο Ντιαβαρά έπιασε ένα ωραίο σουτ από μακριά, με τον Πέγκολο να αποκρούει δύσκολα. Στο 81′ η Σασουόλο έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ντάνκαν να πιάνει μία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, μετά από σέντρα του Ροτζέριο, και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 87′ οι «παρτενοπέι» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λορέντζο Ινσίνιε να σκοράρει με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Λιρόλα, Ντεμιράλ, Μάρκο Φεράρι, Ροτζέριο, Ντάνκαν (Λοκατέλι 90+1′), Μανιανέλι, Πελούζο, Μπεράρντι (Μπαμπακάρ 85′), Τζούρισιτς (Μπουράμπια 75′), Μπογκά

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μαλκουί, Κίρικες (Λουπέρτο 45′), Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ουνάς (Γιουνές 66′), Ντιαβαρά, Άλαν, Βέρντι (Μίλικ 66′), Μέρτενς, Ινσίνιε

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button