Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει πολύ δουλειά ακόμη…

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ στο Κίεβο κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο Κίεβο κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ και είχαν ορισμένες ευκαιρίες, όμως ο ρυθμός δεν ήταν καλός και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Ο Μπογκντάνοφ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάτος έχασε τον Μπιλένκι, ο οποίος με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Τα επόμενα 7-8 λεπτά μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ έφτιαξαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ. Ωστόσο ο Ρέι με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ ως είχε. Ο ΠΑΟΚ όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο γκολ του Ενρίκε. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέρασε δύο αντιπάλους έκανε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και έγραψε το 1-1 για τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Ρομάν Σανζάρ): Μαχαράτζε, Νιεμχανίνοφ, Σαμπάνοφ, Κραβτσένκο, Λουκιάντσουκ, Τσιμπάλιουκ, Μπογκντάνοφ, Κομούτοφ (69′ Μικάλοφ), Μόχα (64′ Μιχούνοφ), Σεστάκοφ, Μπιλένκι (78′ Σοντέι).

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας,  Σάκχοφ (55′ Μπίσεσβαρ), Μακ (81′ Πέλκας), Κάμπος (55′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button