ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League: Στον «αέρα» η αγωνιστική λόγω κορονοϊού, στα 57 τα κρούσματα

Οριακές είναι οι καταστάσεις σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής καθώς από τις 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ, μόνο ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει δηλώσει επίσημα κάποιο κρούσμα κορονοϊού. #slgr #covid19 #Omicron #κρούσματα #αγωνιστική #slgrinterwetten #season2021_2022

Οριακές είναι οι καταστάσεις σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής καθώς από τις 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ, μόνο ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει δηλώσει επίσημα κάποιο κρούσμα κορονοϊού.

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου για να αναβληθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει μία εκ των δύο ομάδων να έχει συνολικά εφτά κρούσματα παικτών. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα έχουν ως εξής

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ (Τρίτη 17.15): Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανακοινώσει 8 κρούσματα παικτών και έχει αιτηθεί από τις 30 Δεκεμβρίου την αναβολή της αναμέτρησης. Ο Ιωνικός, αντίθετα έχει ανακοινώσει 2 κρούσματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ (Τρίτη 19.30): Οι Αρκάδες δήλωσαν 5 κρούσματα την Πρωτοχρονιά και σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε νέα τεστ. Ο ΟΦΗ έχει συνολικά δηλώσει 5 κρούσματα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ (Τετάρτη 17.15): Και οι δύο ομάδες έχουν δηλώσει από 5 κρούσματα παικτών.

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ (Τετάρτη 17.15): Η ΑΕΚ έχει δηλώσει τρία κρούσματα ποδοσφαιριστών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ οι γηπεδούχοι. Η Λαμία είναι μια από τις λιγοστές ΠΑΕ της Super League που δεν έχει ανακοινώσει την ύπαρξη κρούσματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τετάρτη 19.30): Παρότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν η πρώτη ομάδα που χτυπήθηκε από κορωνοϊό, την Κυριακή ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα παικτών με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσούν 6 ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, τα μοναδικά κρούσματα που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό αφορούν παίκτες που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τετάρτη 19.30): Οι Θεσσαλονικείς έχουν ανακοινώσει 4 κρούσματα παικτών, ενώ η ομάδα του Αγρινίου 3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ (Τετάρτη 21.30): Οι «πράσινοι» έχουν δηλώσει την ύπαρξη 2 κρουσμάτων, ενώ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν το βράδυ της Κυριακής συνολικά εφτά κρούσματα, εκ των οποίων τα 6 αφορούν ποδοσφαιριστές.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button