Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το Preview 23ης αγωνιστικής!

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Λαμία…

Δείτε το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, για την 23η αγωνιστική της SuperLeague.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ          15:00   NS3    

Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να συνεχίσει με νίκη για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. O Πετράκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπουκουβάλα και στους  Τζημόπουλο, Σολτάνι, που είναι τραυματίες.

Ενώ, ο Λεβαδειακός θέλει μια καλή εμφάνιση, που θα του δώσει βαθμό ή βαθμούς και θα μπορέσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.  Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν έχει νέα προβλήματα, με τους Γιουσούφ και Μπελγκαζουανί να μένουν εκτός αποστολής αφού παραμένουν τραυματίες, ενώ οι Επασί και Νιασέ είναι τιμωρημένοι.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα:  Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλο, Γαρουφαλιά, Μιχαήλ, Μπέριο, Λίλα, Τσικάρσκι, Καρανίκα, Χαλκιαδάκη, Μπετρά, Κόντε, Χέλκβιστ, Μανθάτη, Νικολιά, Βιντάλ, Γιάκο, Ντόλοβατς.

Λεβαδειακός: Δασκαλάκης, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φάβαρο, Αντιλέχου, Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Μαρκόφσκι, Σουμπίνιο, Καθάριος, Ιωαννίδης, Νίκας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.    17:15  NS1

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-0), ώστε να παραμείνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τους Νίλσεν και Γεσίλ να προπονούνται χωρίς προβλήματα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι τέθηκαν στη διάθεσή του για το ματς.

Ο Αστέρας θέλει να μπορέσει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Ο Ματίας Ιγκλέσιας προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το εκτός έδρας ματς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακρύλλος, Πινιώτης, Λάμπρου, Μασούρας, Μπραχίμι, Νίλσεν, Γεσίλ, Βουκελάτος, Ουάσινγκτον, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης.

Αστέρας: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Τζααντί, Μανιάς, Δουβίκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ          19:30  NS2    

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στο «Απ. Νικολαϊδης» για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι πράσινοι θέλουν μετά τη νίκη με 1-0 επί της Λάρισας να συνεχίσουν με τρίποντο για να πάρουν ένα τρίποντο σημαντικό για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Βαγγέλη Οικονόμου να ξεπερνά την ίωση και να υπολογίζεται κανονικά.

Ενώ,  η Λαμία θέλει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Μπάμπης Τεννές άφησε εκτός αποστολής τους Νίκο Παπαδόπουλο, Νόε Ακόστα, Χρήστο Κουκόλη που επιλέχθηκε να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και τον Βάντερσον λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ: Βλαχοδημος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Πίσπας και Δώνης.

Λαμία:  Μελίσσας, Πίτκας, Αναστασιάδης, Πριντέτα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Μπεν Τζεμιά, Όμο, Μπλάζιτς, Αντρονίκ, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Φράγκος, Τσούκαλος, Πίτι, Μπούτνικ και Αστσεριτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button