FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν του έβαζε «φρένο» στο ΔΑΚ Λαμίας!(pics+vid)

Η τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό και το «στοπ» στο ΔΑΚΛ.

Ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με αφιερώματα για τον αντίπαλο της «κυανόλευκης» ομάδας καθώς και για την προϊστορία των δύο ομάδων.

Πάμε όμως να θυμηθούμε τι έγινε στην 8η αγωνιστική της SuperLeague φέτος, όπου ο ΠΑΣ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό των χιλιάδων προβλημάτων.

Ο αγώνας:

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έδειχνε πως θέλει να δώσει χώρο στη Λαμία στο ξεκίνημα, σίγουρα φάνηκε κάπως περίεργο στο μάτι, με τις δύο ομάδες πάντως να βρίσκουν πολύ δύσκολα ευκαιρίες.

Μία κεφαλιά του Μολίνς που έφυγε άουτ μετά από κόρνερ του Χίλιεμαρκ και ένα σουτ του Κουρμπέλη που εξουδετέρωσε ο Παπαδόπουλος, ήταν οι πρώτες δύο καλές στιγμές για τους πράσινους, που είχαν ακόμα μία στο 29′, όταν στο γύρισμα του Χίλιεμαρκ ο Λουντ σούταρε άουτ.

Το γκολ ήρθε για τη Λαμία στο 37′, από μία πολύ περίεργη φάση. ο Πίτι εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Βασιλαντωνόπουλος έπιασε το σουτ για να απομακρύνει με το κεφάλι ο Χουλτ. Από την απομάκρυνση του Σουηδού, η μπάλα χτύπησε στον Κουλιμπαλί και γύρισε προς τα πίσω, με τον Χουλτ να προσπαθεί μάταια (κι ενώ ήταν πεσμένος) να απομακρύνει με το πόδι, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας αποφασισμένος να φτάσει στην ισοφάριση.

Για το πρώτο 20λεπτο, η Λαμία δεν “ξεμύτισε” από την περιοχή της, με το “τριφύλλι” να πολιορκεί αλλά ευκαιρίες να μη βρίσκει.

Μία κεφαλιά του -ολομόναχου- Κολοβέτσιου και ακόμα μία του Μολίνς λίγο αργότερα, ήταν ότι καλύτερο κατάφεραν να κάνουν οι παίκτες του Ουζουνίδη, με το παιχνίδι πια να είναι πολύ “σκληρό” και τις κίτιρινες κάρτες να μοιράζονται σωρηδόν.

Η υπεροχή των πράσινων πάντως, μετουσιώθηκε σε γκολ έστω και στο 85′. Ο Βιγιαφάνιες βρήκε με άψογη κάθετη πάσα τον Μολίνς, που με τη σειρά του πλάσαρε υποδειγματικά τον Παπαδόπουλο για το 1-1, που έδωσε νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά.

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του στις καθυστερήσεις. Θυμίζοντας… σέντερ στο μπάσκετ, ο Μολίνς έβαλε δύο αντιπάλους στην πλάτη του, γύρισε και έκανε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου και να απομακρύνεται.

Το βίντεο του αγώνα:

https://youtu.be/QDchbH9_TYU

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button