ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο ΟΑΚΑ με στόχο το αήττητο η Λαμία!(match day)

Στο ΟΑΚΑ και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος έχει στόχο να παραμείνει αρχικά αήττητος και γιατί όχι να φύγει και με τη νίκη από την Αθήνα.

Στο ΟΑΚΑ και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος έχει στόχο να παραμείνει αρχικά αήττητος και γιατί όχι να φύγει και με τη νίκη από την Αθήνα.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 19:30 θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του ΟΑΚΑ, έχοντας ως πρώτο του στόχο το αήττητο και έπειτα μέσα από μία καλή εμφάνιση… τη νίκη και το τρίποντο!

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Άκης Μάντζιος στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό πρόβλημα, με τον Ταϊρόν να μένει εκτός αποστολής χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγο ή κάποιο θέμα τραυματισμού.

Τώρα, εκτός είναι επίσης ο Σασί και ο Τσούκαλος, με τον Τυνήσιο να επιστρέφει στο χορτάρι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς βέβαια να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της Λαμίας.

Ο Έλληνας προπονητής πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και αυτά που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κάχριμαν είναι στην αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Κατσίκας δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αποστολές της Λαμίας.

Μία σκέψη είναι ότι προσπαθεί η ομάδα της Λαμίας και ο Μάντζιος να δώσει ευκαιρίες στον Κάχριμαν έτσι ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στην ομάδα, με τον Κατσίκα να περιμένει στην στροφή για να πάρει πίσω τη θέση του.

Τέλος, εκτός 18αδας αναμένεται να μείνει ο Ανέστης Βλαχομήτρος και ίσως και ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία:

Τερματοφύλακες: 13 Damir Kahriman – 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 8 Πλιάτσικας Βασίλειος – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 27 Scarduelli Vanderson – 29 Bahanack Patrick – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 20 Ανάκογλου Δημήτριος – 21 Δημούτσος Έλιν – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί: 9 Thuram – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 17 Βλαχομήτρος Ανέστης – 18 Romanic Lazar

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Γνωρίζοντας τώρα τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία αλλά και τις προθέσεις του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι με τους «πράσινους», θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τους φιλοξενούμενους.

Στο τέρμα, θα έχουμε και πάλι τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, ενώ η άμυνα δεν θα αλλάξει για ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος, με τους Βάντερσον αριστερά, Σκόνδρα δεξιά και τους Αντέτζο και Πλιάτσικα στο κέντρο της άμυνας.

Τώρα, στο κέντρο, αν ο Δημούτσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (αποχώρησε από την προτελευταία προπόνηση) θα παίξει δίπλα – δίπλα με τον Μπεχαράνο ως αμυντικά χαφ, ενώ στα εξτρέμ θα βρίσκονται ο Ρόμανιτς και ο Βασιλόγιαννης. Να σημειώσουμε εδώ πως θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σάλιακας.

Και περνάμε στην επίθεση όπου θα δούμε τον Καραμάνο να παίζει ως δεύτερος φορ με τον Τουράμ να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Τα αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Δώνης πρόκειται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με πέντε αλλαγές απέναντι σε σχέση με το ματς κόντρα στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με πέντε αλλαγές στην επικείμενη αναμέτρηση, όπως αναφέρει «Η Πράσινη».

Ο Γιώργος Δώνης δεδομένα δεν θα έχει στη διάθεση του Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Δώνη ενώ επιστρέφουν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Μάλιστα στα ευχάριστα είναι και η επιστροφή του Ζαχίντ, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Αποστολάκης αντί του Γιόχανσον, ο Πούγγουρας αντί του Σένκεφελντ ενώ στα χαφ θα βρεθεί ο Νούνες αντί του Κολοβού και ο Κουρμπέλης αντί του Δώνη. Στην επίθεση πίσω από τον Μακέντα θα είναι ο Ζαχίντ αντί του Χατζηθεοδωρίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός, σύμφωνα με την «Πράσινη», θα χρησιμοποιείσει σύστημα 4-2-3-1 αντί του 4-3-3 της προηγούμενης αγωνιστικής.

Η πράσινη 11αδα λοιπόν θα είναι η παρακάτω: Διούδης, Αποστολάκης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ και Μακέντα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button