Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη “ΕΠΟ” και να στρίβει»

Επίσημη είναι πλέον η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ. Αναμένει πάνω από 50 εκλέκτορες και 38 Ενώσεις να τον στηρίξουν.

Επίσημη είναι πλέον η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ. Αναμένει πάνω από 50 εκλέκτορες και 38 Ενώσεις να τον στηρίξουν.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών στις 22 Ιουλίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace παρουσία 38 Ενώσεων που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Μάκη Γκαγκάτση, με την οποία σφραγίζει την υποψηφιότητά του:

«Θεωρώ ότι πάνω από 50 μέλη της συνέλευσης (εκλέκτορες) θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και η σημερινή εκδήλωση δείχνει το δρόμο προς τη νίκη στις 22 Ιουλίου», δήλωσε από το βήμα ο Μάκης Γκαγκάτσης και συμπλήρωσε:

«Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν κριθεί, είναι μια συγκέντρωση νίκης, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχουμε τάσεις έπαρσης και αλαζονείας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έδειξε το δρόμο και μίλησε για τον νέο αρχιδιαιτητή και τον CEO της ΕΠΟ. Παρών ήταν στην εκδήλωση κι ο μπαμπάς του Βασίλης Γκαγκάτσης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την προεδρία της ΕΠΟ, όταν η Εθνική μας πήρε το Euro το 2004.

Για τον νέο αρχιδιαιτητή είπε ότι με το που θα εκλεγεί θα απευθυνθεί στην UEFA και στον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Ροσέτι για να υποδείξουν τον καταλληλότερο. Για τον νέο CEO υποστήριξε ότι θα προκύψει μέσα από διεθνή διαγωνισμό

«Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη “ΕΠΟ” και να στρίβει»

«Δε θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη «ΕΠΟ» και να στρίβει. Δε θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο.

Σήμερα ήταν μια συγκέντρωση νίκης. Έχουμε ήδη 39 ψήφους και μία ακόμα Ένωση και τις μισές ΠΑΕ της Super League, αλλά και 4-5 Ενώσεις που μας στηρίζουν!

Δεν έχει σημασία αν έχουμε αντιπάλους, όλους τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ακόμα και όσοι δεν είναι εδώ, είναι συνάδελφοι μας.

Είμαι περήφανος που θα υπηρετήσω μαζί σας το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, που θα έχουν όλοι συμφέρον.

Ώρα να πάμε μπροστά!».

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button