Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το μεταγραφικό “παζάρι” των “μεγάλων”

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός...υδράργυρος στους "5" της Super League, με τους νέους παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για την Ελλάδα.

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός…υδράργυρος στους “5” της Super League, με τους νέους παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για την Ελλάδα.

Το SDNA καταγράφει όλες τις καινούργιες αφίξεις στα ρόστερ των ομάδων (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) τις αποχωρήσεις, καθώς και τα κομμάτια του μεταγραφικού παζλ που παραμένουν κενά.

Αν όπως είχε πει κάποτε ο Καρλ Μαρξ «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού», τότε οι μεταγραφές είναι η…μαστούρα των οπαδών. Σε όλες τις ομάδες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Με το ημερολόγιο να γράφει 28 Ιουλίου και κρίνοντας από το μέχρι τώρα μεταγραφικό shopping του «Big – 5» του ελληνικού πρωταθλήματος, το «fan club» των συγκεκριμένων ομάδων σιγά, σιγά αρχίζει να…ζεσταίνεται.

Με εξαίρεση τον πρωταθλητή Ολυμπιακό όπου δεν υπάρχουν πολλά (χτυπητά) κενά στο έμψυχο δυναμικό του, οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες (ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) έχουν ακόμα να διανύσουν ακόμα σημαντικό μεταγραφικό δρόμο, μέχρι ωσότου…κλειδώσουν τα ρόστερ τους εν όψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button