ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία: Τι περιμένουμε να δούμε;

Πρεμιέρα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία καθώς στις 18:15 θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Τι ετοιμάζει όμως για τη βασική ενδεκάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου; #slgr #lamiafc #volosfc #season2021_2022 #slgrinterwetten #ενδεκάδα #ομάδα #LamiaSports

Πρεμιέρα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία καθώς στις 18:15 θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Τι ετοιμάζει όμως για τη βασική ενδεκάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου; #slgr #lamiafc #volosfc #season2021_2022 #slgrinterwetten #ενδεκάδα #ομάδα #LamiaSports

Σήμερα λοιπόν στις 18:15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα κάνει πρεμιέρα ο ΠΑΣ Λαμία, αντιμετωπίζοντας την αρκετά καλή ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, τον ΝΠΣ Βόλο.

Τι περιμένουμε να δούμε όμως σήμερα, όσο αφορά την ενδεκάδα του Μιχάλη Γρηγορίου και της Λαμίας; Όπως κάθε φορά, το LamiaSports θα προσπαθήσει να μαντέψει τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ, βασιζόμενο πάντα στις δοκιμές του Έλληνα προπονητή.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τη θέση του τερματοφύλακα. Εκεί υπάρχουν δύο πρόσωπο στην αποστολή. Ο Σαράνοφ από τη μία και ο Γκαραβέλης από την άλλη. Ο Σέρβος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο βασικός γκολκίπερ για φέτος της Λαμίας, με τον Γκαραβέλη να παραμένει σε εγρήγορση για να «αρπάξει» την ευκαιρία του. Η επιλογή Σαράνοφ, εκτός ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή βάση των όσων είχαμε δει την προηγούμενη φορά που φόρεσε τα «κυανόλευκα» ο Σέρβος, είναι και μία επιλογή που βασίζεται στην εμπειρία που διαθέτει ο γκολκίπερ.

Στην άμυνα τώρα, τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Μαρτίνεθ έχει «καπαρώσει» από πέρυσι τον Ιανουάριο τη θέση του αριστερού μπακ και δεν την αφήνει με τίποτα. Ο Ισπανός θα έχει δίπλα του, τους Αντέτζο και Τζανετόπουλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ στα δεξιά θα προτιμηθεί λογική η εμπειρία του Σκόνδρα από την επιθετικότητα του Προβυδάκη.

Στο κέντρο, από την στιγμή όπου ο Μπεχαράνο λείπει, τότε οι επιλογές είναι μετρημένες. Ο Γκέντσογλου έδειξει από την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Λαμίας την εμπειρία του και θα φαίνεται πως θα αποτελέσει φέτος το βασικό «γρανάζι» της λαμιώτικης μηχανής, ενώ δίπλα του θα είναι ο ακούραστος εργάτης, ο Φάνης Τζανδάρης.

Το σύστημα που θα επιλέξει ο Γρηγορίου θα είναι το γνωστό 4-2-3-1, έτσι στα άκρα της επίθεσης θα έχουμε τον Λάζαρ Ρόμανιτς από τη μία και τον Χρήστο Ελευθεριάδη από την άλλη. Ο μεν Ρόμανιτς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τα φετινά φιλικά και αφήνει υποσχέσεις για τη φετινή περίοδο, ο δε Ελευθεριάδης προέρχεται από μία «τρελή» χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλοι περιμένουν πολλά από τον ίδιο στη Λαμία.

Τη θέση του δεκαριού, την διεκδικούν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Κρίστοφερ Νούνιεζ και ο Γκουστάβο Ταϊρόν. Παρόλο αυτά, προβάδισμα για ενδεκάδα έχει ο πρώτος. Ο Κοσταρικανός μεοσοπιθετικός μπορεί να του πήρε μερικά φιλικά για να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά πλέον δείχνει πως είναι πιο καλά από ποτέ για να βοηθήσει τη Λαμία και να δείξει το ταλέντο του.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης έχουμε ένα ακόμη «ντέρμπι» αλλά με φαβορί. Τάσος Καραμάνος και Γιώργος Μανούσος είναι οι δύο που διεκδικούν μία θέση στην αιχμή του δόρατος της Λαμίας, όμως ο αρχηγός Καραμάνος έχει το προβάδισμα για τη βασική ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button