Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μια Ρεάλ… από τα παλιά!(vids)

«Ξέσπασε» η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ισοπαλία στο «Κολοσιέουμ Αλφόνθο Πέρεθ».

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 5-0

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Ρεάλ, που διέλυσε τη Σεβίλλη με 5-0 και ελπίζει σε κάποια γκέλα της Μπαρτσελόνα.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Βάσκεθ έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής με τον Ρίκο να λέει όχι εντυπωσιακά και από το κόρνερ, ο Μουριέλ έκανε τραγικό λάθος και ο Νάτσο από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Στο 11’ μετά από νέο κόρνερ ο Νάτσο πήρε τη κεφαλιά και ο Βαγιέχο από κοντά αστόχησε με  νέα κεφαλιά ενώ στο επόμενο διάστημα η Σεβίλλη ανέβηκε και απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ. Και στο 23’ η «βασίλισσα» βγήκε στην κόντρα, ο Ασένσιο έβγαλε ιδανικά στον Ρονάλντο που από κοντά πλάσαρε για το 2-0.

Και στο 23’ ο ρέφερι έδωσε σωστά το πέναλτι για χέρι του Νάβας και ο Ρονάλντο από την άσπρη βούλα έγραψε το 3-0. Στο 33ο λεπτό ο Ρίκο είπε όχι δύσκολα σε εκτέλεση φάουλ του Μόντριτς και στο 35’ απέκροσυε και το γυριστό του Ρονάλντο αλλά στο 39’ ο Κρόος με το Βάσκεθ άλλαξαν πανέμορφα και ο Γερμανός με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 4-0.

H Ρεάλ δεν πάτησε φρένο και στο 41’ ο Ρονάλντο έβγαλε για τον Μπενζεμά, εκείνος άνοιξε δεξιά στον Ασράφ και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 5-0.

Στο 51’ το σουτ του Νολίτο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 67’ η κεφαλιά του Μπενζεμά σταμάτησε στο δοκάρι της Σεβίλλης.

ΡΕΑΛ: Νάβας, Βαγιέχο, Νάτσο, Ασράφ, Μαρσέλο, Κρόος (63’ Γιορέντε), Λούκας Βάσκεθ, Ασένσιο, Μόντριτς (71’ Θεμπάγιος), Ρονάλντο (76’ Ίσκο), Μπενζεμά

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Λενγκλέ, Καρόλε, Κίερ, Μερκάδο, Μπανέγα (80’ Κρον Ντέλι), Πισάρο, Βάσκες (74’ Γκάιζ), Νολίτο (57’ Σαράμπια), Μουριέλ, Νάβας

ΧΕΤΑΦΕ-ΕΪΜΠΑΡ: 0-0

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Χετάφε και Εϊμπάρ και δεν χαλάστηκαν από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 54’.

Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Ντμίτροβιτς είπε όχι σε σουτ του Αμάτ, ενώ στο 26’ ο Αλέχο μπήκε όμορφα στην περιοχή της Χετάφε αλλά σημάδεψε το δοκάρι του Γκουαΐτα.

Στο 46’ ο Γκουαΐτα είπε όχι σε σουτ του Κίκε και στο 53΄η Εϊμπάρ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ζορδάν αστόχησε από τα 11 μέτρα.

Στο 62ο λεπτό το σουτ του Φαΐρ πέρασε μόλις έξω και στο 68’ ο Γκουαΐτα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ενρίχ από το πέναλτι.

Στο 86ο λεπτό η κεφαλιά του Κάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 90+4′ στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Λασέν κατέβασε στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά ο Ντμίτροβιτς έσωσε εντυπωσιακά στη γωνία του.

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Νταμιάν Σουάρεθ, Ντζενέ, Αντούνες, Κάλα, Μπεργάρα (65’ Λασέν), Φαΐρ, Αμάτ (81’ Πατσέκο), Πορτίγιο (74’ Σιμπασάκι), Μολίνα, Άνχελ Ροντρίγκες

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Αρμπίγια, Κάπα (78’ Πένια), Χοσέ Άνχελ, Γκαρσία, Αλέχο (89’ Εσκαλάντε), Ινούι (63’ Μπεμπέ), Ενρίχ, Κίκε Γκαρσία, Ζορδάν

https://youtu.be/wdRqs1sIkgk

https://youtu.be/4ZMjpWgKECM

https://youtu.be/mUKTx6-HLvU

https://youtu.be/mtrZ9mCJlI0

https://youtu.be/v2Yf0AR0cDc

https://youtu.be/xvc8g9eVKaI

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button