Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με φόρα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Τη νίκη με την οποία θα κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου ψάχνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Τη νίκη με την οποία θα κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου ψάχνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Η Τρίπολη είναι ο επόμενος σταθμός του απαιτητικού προγράμματος του Ολυμπιακού, το οποίο θέλει να φέρει εις πέρας με στόχο την κατάκτηση του 46ου τίτλου της ιστορίας του.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν απόψε τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το 3-0 επί της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτή την επιτυχία, αυτή τη φορά στην Αρκαδία.

Μάλιστα, αν το καταφέρει θα πετύχει την 11η νίκη του σε 13 ματς. Ο Πέντρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι έχει μπροστά του ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα η ομάδα του, κάτι που σημαίνει πως θα προχωρήσει σταδιακά σε ροτέισον ώστε να μπορέσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους άλλους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις του Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας (ή και Ρέαμπτσιουκ).

Στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να βρεθεί ο Πέπε μαζί με τους Εμβιλά ή Καμαρά, με τον Μασούρα στο ένα άκρο, τον Βαλμπουενά σε ελεύθερο ρόλο, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει και ο Τιάγκο Σίλβα και ένας εκ των Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι θα είναι στο άλλο άκρο της επίθεσης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Μπα, Παπαδόπουλος, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπρούμα, Φορτούνης και Σουντανί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button