Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το Preview 3ης αγωνιστικής!(ημέρα 3η)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πέσει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague.

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:00 ΕΡΤ

Άρης και Λεβαδειακός κλείνουν την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη νίκη (2-0) επί της ΑΕΛ και θέλουν να φτάσουν σε ακόμα ένα τρίποντο. Ο Πάκο Ερέρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μανώλη Σιώπη για πρώτη φορά φέτος. Αντιθέτως ο Γιώργος Βαλεριάνος κρίθηκε ανέτοιμος και εν τέλει «κόπηκε» από τον Ισπανό τεχνικό
Ενώ, ο Λεβαδειακός μετά το 1-0 του Απόλλωνα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για να καταφέρει να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς. . Μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία του Γιόβαν Κρνέτα, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο ματς, με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Άρης: Κουέστα, Καντιμοίρης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρθία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Επασί, Όμο, Νανγκίς, Μανγκα, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Νίκας, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Τζορντάο, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλέχου, Ιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button