Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στη Νάπολι ο Μαλκουί

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, φροντίζει πάντα να προλαβαίνει τα ΜΜΕ της Ιταλίας και να ανακοινώνει ο ίδιος μεταγραφές και ανανεώσεις.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και της Νάπολι, δίνοντας νεότερα για τις μεταγραφικές κινήσεις των παρτενοπέι.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ιταλικού Νότου, δήλωσε πως: «Ο Κέβιν Μαλκουί υπέγραψε συμβόλαιο με την μεταγραφή να κοστίζει 12 εκατομμύρια, που θα φτάσει τα 13 με τα μπόνους.».

Για τον Γκιγιέρμο Οτσόα: «Συζητούμε με τους ατζέντηδες του και ελπίζω να έχουμε αφίξεις, αλλά υπάρχουν πολλά να γίνουν, καθώς η Νάπολι είναι στην καρδιά μου αλλά τώρα πρέπει να ανοικοδομήσω και τη Μπάρι».

Όσον αφορά τους Κουλιμπαλί και τον Χάμσικ: «Ο Χάμσικ έμεινε. Ο Κουλιμπαλί ανανέωσε μαζί μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Αρνηθήκαμε μια προσφορά ύψους 90 εκατομμυρίων για αυτόν. Υπήρχαν τρείς ομάδες έτοιμες να τον πάρουν».

Όσον αφορά το φετινό Scudetto: «Πολλοί σκέφτονται το πρωτάθλημα και αυτό είναι σεβαστό, αλλά πρέπει να καταλάβετε που βρισκόμασταν πριν από 14 χρόνια. καθώς και τη δύναμη της Γιουβέντους».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button