Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Νίκας είναι ο πληρέστερος Έλληνας παίκτης στη θέση του σε αυτή την ηλικία»

Ο άλλοτε τεχνικός του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, το όνομα του οποίου εσχάτως κυκλοφορεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού εν όψει καλοκαιριού.

Ο άλλοτε τεχνικός του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, το όνομα του οποίου εσχάτως κυκλοφορεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού εν όψει καλοκαιριού.

Όχι μόνο από Μάρτη, αλλά κι από Απρίλη – καλοκαίρι είθισται να λέμε σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά.

Στα επιτελεία των ομάδων όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τσεκάρονται αυτή την περίοδο περιπτώσεις παικτών με φόντο το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο Γιώργος Νίκας του Λεβαδειακού έκανε την εμφάνισή του την Πέμπτη (1/4) στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, φέρεται να΄χει κεντρίσει το ενδιαφέρον και να απασχολεί σοβαρά το «τριφύλλι» εν όψει καλοκαιριού.

Το SDNA επικοινώνησε με έναν εκ των τεχνικών με τους οποίους συνεργάστηκε ο 21χρονος μέσος την περασμένη και την τρέχουσα σεζόν στη Λιβαδειά.

Κι όπως θα διαπιστώσετε ο πρώην κόουτς του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου, όχι μόνο πλέκει το αγωνιστικό εγκώμιο του «Μαρουάν Φελαϊνί της Βοιωτίας» που λόγω κόμης και ύψους (1,88μ.) παραπέμπει στον διεθνή Βέλγο ποδοσφαιριστή κι άλλοτε άσο των Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον, αλλά και κάτι παραπάνω.

«Ο Νίκας είναι ο πληρέστερος παίκτης στην ηλικία του από τον ελληνικό χώρο που αγωνίζεται σε αυτή την θέση.

Θα έλεγα πως είναι άτυχος που παίζει στη Super League 2 και δεν μπορεί να φανεί στο βαθμό που πρέπει η πραγματική αξία του» τονίζει σε πρώτο χρόνο ο Σωτήρης Αντωνίου και προσθέτει:

«Πρόκειται για έναν σύγχρονο κεντρικό χαφ που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως “εξάρι” όσο κι ως “οκτάρι”.

Πατάει περιοχή κι είναι εξαιρετικές με την μπάλα στα πόδια. Έχει τη δυνατότητα να χτίζει παιχνίδι διαθέτοντας την κάθετη κίνηση. Είναι ανίκητος στην πρώτη μπάλα κι έχει μεγάλα αθλητικά προσόντα».

Για το σημείο στο οποίο έχει κάποια…θέματα και χρήζει βελτίωσης ο 46χρονος τεχνικός σημειώνει:

«Θέλει περισσότερη δουλειά ώστε να βελτιωθεί όταν παίζει με την πλάτη στις υποδοχές της μπάλας. Εκεί αντιμετωπίζει ένα θέμα που μπορεί όμως να το βελτιώσει μέσα από την δουλειά και τις παραστάσεις που θα αποκτήσει».

Τέλος στο ερώτημα κατά πόσον ο νεαρός μέσος του Λεβαδειακού είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και την μεταγραφή του σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, ο άλλοτε τεχνικός του Νίκα είναι ξεκάθαρος:

«Είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα. Θα χαρώ πολύ να τον δω σε μια μεγάλη ομάδα και στην Εθνική Ελλάδας έχοντας δουλέψει μαζί του και συμβάλλοντας στην ανάδειξή του».  

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button