Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Βαρέλα, νοκ άουτ για Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (11/04), με τους Βαρέλα και Λύρατζη να τίθενται εκτός μάχης λόγω ενοχλήσεων.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (11/04), με τους Βαρέλα και Λύρατζη να τίθενται εκτός μάχης λόγω ενοχλήσεων.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, κυρίως χάρη στον τρόπο που ήρθε κι όχι τόσο λόγω απόδοσης, βοήθησε στο ψυχολογικό κομμάτι και τώρα ο Δικέφαλος καλείται να… επενδύσει πάνω σ’ αυτή και να περάσει από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος μάχεται για να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η κατάσταση στη βαθμολογία των Play Offs μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχει περιπλακεί αρκετά και δεδομένου ότι η Ελλάδα για τη νέα σεζόν έχει μόλις τέσσερις θέσεις στις διοργανώσεις της UEFA, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη για να πλησιάσει τη δεύτερη θέση και να μην αγχωθεί εν όψει της συνέχειας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση στην Αρκαδία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (10.04) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo, παιχνίδι τριών ομάδων, ενώ στο φινάλε είχαμε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση κι αποχώρησε από την προπόνηση, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Οι δύο παίκτες είναι εκτός μάχης για το επικείμενο παιχνίδι, όπως και ο Άντριαν Περέιρα , ο οποίος έκανε θεραπεία, ενώ ο Ενέα Μιχάι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και μπαίνει στην τελική φάση της αποθεραπείας του.Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο για να ταξιδέψουν στην Τρίπολη είναι οι:Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Μπαμπά, Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Καγκάβα , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .

Διαβάστε επίσης

Back to top button