Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

ΑΕΚ: Η μπάλα στα χέρια του Γιώργου Λιμνιάτη

Η ΑΕΚ θα δώσει την... μπάλα στα χέρια του Γιώργου Λιμνιάτη για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή, στη θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΚ θα δώσει την… μπάλα στα χέρια του Γιώργου Λιμνιάτη για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή, στη θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΚ θέλει τον Γιώργο Λιμνιάτη! Η απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου υποχρεώνει την ΑΕΚ να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του και όπως όλα δείχνουν, η πρώτη προσέγγιση γι’ αυτόν, θα γίνει μέσα στην ομάδα. Η λύση του βοηθού του Παπαθεοδώρου είναι αυτή που έχει προκριθεί από τη διοίκηση της ομάδας.

Εκείνο που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι η διάρκεια της συμφωνίας που θα (του) προτείνει η ΑΕΚ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα να αναφέρουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Και αν η εικόνα της ΑΕΚ είναι βελτιωμένη (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος) η συμφωνία μπορεί να επεκταθεί.

Η διοίκηση θεωρεί πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Λιμνιάτης είναι πιο κατάλληλος να αναλάβει, ενώ και οι παίκτες φαίνεται να εκτιμούν αυτή τη λύση.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον χρόνο να πιέζει την ΑΕΚ για άμεση απάντηση. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό, αύριο, ωστόσο, στην προπόνηση θα πρέπει να υπάρχει νέος προπονητής, αφού οι υποχρεώσεις δεν σταματούν. Την Τετάρτη (14/4), η ΑΕΚ παίζει στην Πάτρα με τον Προμηθέα, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αν το σενάριο του Λιμνιάτη προχωρήσει, θα έχει γίνει και τις ευλογίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα στη διαδοχή από τον βοηθό του.

Σε αντίθεση περίπτωση, η ΑΕΚ καλείται να στραφεί στο plan B. Αυτό αναφέρει τη συμφωνία με προπονητή για τη φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη. Με τις πρώτες λύσεις να αναφέρουν τον έμπειρο Ηλία Ζούρο, αλλά και τον τέως βοηθό του Λούκα Μπάνκι και νυν προπονητή του Κολοσσού, Ηλία Καντζούρη.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button