FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Το μαγικό ραβδί» του Χάβου και η ανανέωση!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σκοπεύουν να προχωρήσουν σε ανανέωση του συμβολαίου του Μάκη Χάβου.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του «marca-sl.gr»:

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των Φθιωτών στον 49χρονο κόουτς.

Υπάρχουν μαγικά ραβδάκια στις μέρες μας; Μια φορά, στη Λαμία δεν βάζουν το χέρι τους στην…φωτιά, πως πράγματι δεν κυκλοφορούν τέτοιοι είδους αντικείμενα κι ειδικότερα στους πάγκους. Και για αυτή την αμφιβολία, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Μάκης Χάβος.

Βλέπετε, από την στιγμή που ο 49χρονος προπονητής ανέλαβε το τιμόνι των Φθιωτών, κατάφερε να τους βάλει σε τροχιά ανάπτυξης και εννέα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, να τους διατηρεί σταθερά σε τροχιά – παραμονής στη Super League.

Η Λαμία βρίσκεται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Κρίνοντας από την συχνότητα με την οποία ρίχνει βαθμούς στο σακούλι, σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει, δείχνει πως διαθέτει όλο το «πακέτο» προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής.

Ο κόουτς Χάβος πήρε μια ομάδα που δεν είχε δουλέψει ο ίδιος το καλοκαίρι και με αργά, αλλά σταθερά βήματα, της έδωσε αγωνιστική ταυτότητα και έκανε ακόμα και ολόκληρη την Ελλάδα να…μιλάει για πάρτι της!

Όπως συνέβη μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στον θεσμό του Κυπέλλου που και…σκόνη σήκωσε και αίσθηση προκάλεσε. Κι όλα αυτά φυσικά, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει να λέει τα καλύτερα για τον κόουτς Χάβο στις ιδιαίτερες συζητήσεις του και να του πιστώνει σημαντικό μερίδιο για την πορεία που διαγράφει η ομάδα του την τρέχουσα σεζόν.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να προαναγγέλλει επί της ουσίας πως η κοινή πορεία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Είναι αυτό που λένε πως ενδεκάδα και προπονητής που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Πηγή: marca-sl.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button