Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα δεδομένα με Καρέλη

Η παρουσία του Έλληνα επιθετικού στον ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στον Ρασβάν Λουτσέσκου να σκέφτεται και το 4-4-2 σε κάποια παιχνίδι.

Ο Νίκος Καρέλης είναι δεδομένο ότι προσθέτει δύναμη πυρός στον ΠΑΟΚ. Η ταχύτητά του και η εκτελεστική του δεινότητα αναβαθμίζουν ποιοτικά τον “Δικέφαλο” στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Επιπλέον, όμως, η παρουσία του συγκεκριμένο παίκτη δίνει μια σημαντική δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου.
Στον Ρουμάνο τεχνικό των “ασπρόμαυρων”, ο Καρέλης προσδίδει την επιλογή να επιλέξει το σχηματισμό 4-4-2 σε κάποιους αγώνες, είτε από την αρχή, είτε στη διάρκειά τους. Είναι γνωστό ότι ο Λουτσέσκου αρέσκεται στο σχηματισμό 4-2-3-1 και δύσκολα τον αλλάζει, όμως, είναι τέτοια τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Έλληνα επιθετικού, που επιτρέπουν σκέψεις για μια τέτοιου είδους αλλαγή.
Τόσο ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, όσο και ο Τσούμπα Ακπόμ είναι περισσότερο επιθετικοί περιοχής, ενώ ο Καρέλης έχει τη δυνατότητα να παίξει με άνεση ως περιφερειακός επιθετικός, ως δεύτερος επιθετικός, δηλαδή, πίσω από κάποιον από τους δύο προαναφερόμενους. Είναι μια επιλογή, όμως, αν την προτιμήσει ή όχι ο Λουτσέσκου, είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button