Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Νετς: Νοκ άουτ επ’ αόριστον ο Χάρντεν

Οι Νετς ενημέρωσαν ότι ο Τζέιμς Χάρντεν δεν είναι ακόμα σε θέση να πατήσει το παρκέ και θα παραμείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

Οι Νετς ενημέρωσαν ότι ο Τζέιμς Χάρντεν δεν είναι ακόμα σε θέση να πατήσει το παρκέ και θα παραμείνει επ’ αόριστον εκτός δράσης.

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Χάρντεν στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού δεν έδειχνε να είναι σοβαρός, αφού επρόκειτο να τον κρατήσει εκτός για μερικές μέρες.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσαν οι Νετς, την Δευτέρα 19 Απριλίου υπήρξε πισωγύρισμα όσον αφορά την αποκατάστασή του, κατά την διάρκεια της ατομικής του προπόνησης εντός παρκέ.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Μπρούκλιν πήρε την απόφαση να κρατήσει στα πιτς τον «μούσια» επ’ αόριστον, ώστε να μην ρισκάρει μία ενδεχόμενη υποτροπή.

«Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν με εκείνον. Θα επιστρέψει όταν είναι έτοιμος. Αυτό μπορεί να είναι στα playoffs, μπορεί να είναι πιο σύντομα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στιβ Νας.

Την φετινή σεζόν, ο Χάρντεν μετράει 25.2 πόντους, 8 ριμπάουντ, 10.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 37 λεπτά συμμετοχής.

πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button