Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φέρνει Πεδρόσα από Σετούμπαλ ο Ολυμπιακός

Τον Πορτογάλο χαφ Πεδρόσα κλείνει ο Ολυμπιακός μετά από υπόδειξη του Μάρτινς. Αγωνιζόταν στη Σετούμπαλ που τερμάτισε στην 14η θέση του πρωταθλήματος και προέρχεται από μεγάλη αποχή καθώς είχε δυο συμμετοχές το τελευταίο πεντάμηνο.

ολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέ Πεδρόσα είναι ο Ολυμπιακός, στην προσπάθεια ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής του.

Ο 21χρονος Πορτογάλος αμυντικός μέσος αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος τον είχε ζητήσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Πεδρόσα αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη Βιτόρια Σετούμπαλ, η οποία τερμάτισε στη 14η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με τη φανέλα της Σετούμπαλ είχε 24 συμμετοχές εκ των οποίων τις 15 ως βασικός ως τα τέλη του Ιανουαρίου. Στη συνέχεια η πορτογαλική ομάδα τον έβαλε στο «ψυγείο», ενώ αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Μετά τον τραυματισμό του μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές με αποτέλεσμα να κλείσει τη σεζόν με 25 ματς στα πόδια του. Πρόκειται για έναν παίκτη με μικρή εμπειρία αφού ουσιαστικά τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Στη λίστα του Πέδρο Μάρτινς πάντως, υπάρχει και ένας δεύτερος Πεδρόσα. Πρόκειται για τον 23χρονο Μίγκελ Πεδρόσα της Πορτιμονένσε.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button