ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και απομένουν λίγες ώρες…

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με τον ΠΑΣ Λαμία να κινείται για δύο προσθήκες, της τελευταίας στιγμής.

Στις 20:00 «κλείνουν» οι μεταγραφές για την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, με πολλές ομάδες να πραγματοποιούν κινήσεις τις τελευταίες ώρες…

Έτσι θα κινηθεί και ο ΠΑΣ Λαμία όπως φαίνεται, καθώς όπως είχε δηλώσει και ο Μπάμπης Τεννές, η ομάδα θα κινηθεί για δύο προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα έρθουν για να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχουν ήδη ακουστεί δύο ονόματα, αυτό του Βραζιλιάνου επιθετικού Ντανίλο Ζεζάριο, αλλά και το σημερινό με το Νίκο Αναστασόπουλο να μπαίνει στο στόχαστρο της φθιωτικής ομάδας.

Ο Τεννές έχει ξεκαθαρίσει πως ποδοσφαιριστές «ονόματα» δεν θέλει με την έννοια ότι προτιμάει να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα και όχι απλά σαν όνομα…

Το θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όχι πολλών θέσεων αλλά μια-δύο ποιοτικές προσθήκες τότε θα ανεβάσουν και άλλο το ήδη ανεβασμένο επίπεδο του ΠΑΣ Λαμία.

Να θυμίσουμε τέλος, πως η ΕΠΟ έχει ενημερώσει πως η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων ποδοσφαιριστών θα πάρει παράταση μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι.

Το αναφέρουμε αυτό καθώς υπάρχουν πολλά ονόματα που έχουν μείνει ελεύθερα στην ελληνική αγορά και όχι μόνο, και αγωνίζονται στις θέσεις που ψάχνει η Λαμία να καλύψει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button