Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Football League κατά Super League 2 για το «όχι» στην αναδιάρθρωση

Οι ομάδες της Football League απαντούν στην SL2 για το «όχι» που λέει στην αναδιάρθρωση. «Στη διαβούλευση του νομοσχεδίου δεν είπατε τίποτα. Τώρα υποστηρίζεται το έκτρωμα Βασιλειάδη»

Οι ομάδες της Football League απαντούν στην SL2 για το «όχι» που λέει στην αναδιάρθρωση. «Στη διαβούλευση του νομοσχεδίου δεν είπατε τίποτα. Τώρα υποστηρίζεται το έκτρωμα Βασιλειάδη»

Η Super League 2 απορρίπτει την αναδιάρθρωση με τη Football League που προωθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης με νόμο.

Οι ομάδες της τρίτη τη τάξει κατηγορίας με ανακοίνωση τους, βάλουν κατά της SL2 «που στη διαβούλευση για το νομοσχέδιο δεν είχαν φέρει αντιρρήσεις» και όπως τονίζουν… «αντιθέτως τώρα εμφανίζεστε υποστηρικτές του εκτρώματος Βασιλειάδη και με μεθοδεύσεις και κλειστές διαβουλεύσεις, προσπαθείτε να δημιουργήσετε άλλα δεδομένα».

Τέλος προτρέπουν τις ομάδες της SL2… «συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα».

Η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές με κάποιες ομάδες να ξεκινάνε πόλεμο εναντίον μιας νομοθεσίας που βάζει πρώτα το καλό του ποδοσφαίρου την στιγμή που βλέπουν την άνοδο να χάνετε. Κύριοι σταματήστε να παίζετε με τη σοβαρότητα του Υπουργείου Αθλητισμού και την ύπαρξη 20 Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών της FOOTBALL LEAGUE, οι οποίες ξεκίνησαν το Πρωτάθλημα, έχοντας σαν δεδομένο το σχέδιο που αναρτήθηκε στη Διαβούλευση και το όραμα της εξυγίανσης που έθεσε ο Υπουργός.

Σας υπενθυμίζουμε ότι καμία ομάδα από εσάς τις 12 της SUPER LEAGUE 2, δεν είχε αναρτήσει οποιαδήποτε άποψη στην ανοικτή διαβούλευση του Νομοσχεδίου, αντιθέτως τώρα εμφανίζεστε υποστηρικτές του εκτρώματος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και με μεθοδεύσεις και κλειστές διαβουλεύσεις, προσπαθείτε να δημιουργήσετε άλλα δεδομένα.

Επίσης σας υπενθυμίσουμε ότι κατά την 41η συνεδρίαση της στις 19.8.20 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και έστειλε αίτημα στον κ. Υφυπουργό για την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή της Super League 2 σε δυο ομίλους.

Οι 20 ομάδες της FOOTBALL LEAGUE σε αντίθεση με εσάς, με μηδενικά έσοδα, αποφάσισαν την έναρξη του Πρωταθλήματος, στηριζόμενες στην ανάρτηση του Υπουργού Αθλητισμού κου Λ. Αυγενάκη, στη διαβούλευση. Οι ομάδες της FOOTBALL LEAGUE επίσης, εξέφρασαν ευθαρσώς απόψεις στη διαβούλευση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για τη δημιουργία ενιαίας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 32 ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Επειδή τα γραπτά μένουν και έχουμε μάθει να λειτουργούμε με διαφάνεια και με σταθερές απόψεις, συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button